Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Εκλογές 2014: Μιχαλολιάκος: Ο Μώραλης στηρίχτηκε από την Χρ.Αυγή – Μώραλης: Ο Μιχαλολιάκος είναι εξωγήινος

Εκλογές 2014: Μιχαλολιάκος: Ο Μώραλης στηρίχτηκε από την Χρ.Αυγή – Μώραλης: Ο Μιχαλολιάκος είναι εξωγήινος

– Πολώνεται επικίνδυνα το κλίμα στον Πειραιά ενόψει του β γύρου των εκλογών
Βασίλης Μιχαλολιάκος : «Πως γίνεται η Χρυσή Αυγή να παίρνει 5% στο δήμο και στις περιφερειακές να παίρνει 11,5%;»
 Γιάννης Μώραλης : «Υπάρχει και ένα όριο στα ψέμματα και τις συκοφαντίες – Και τα ξέρει πολύ καλά ο Μιχαλολιάκος με τους Κενταύρους και τους Ρεϊντζερς»

Πολώνεται επικίνδυνα το κλίμα στον Πειραιά με τους δυο μονομάχους να διασταυρώνουν τα ξίφη τους και στο Νewsit. Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος επανέλαβε τις κατηγορίες ότι ο συνδυασμός Μώραλη στηρίχτηκε από την Χρυσή Αυγή.
«Πως γίνεται η Χρυσή Αυγή να παίρνει 5% στο Δήμο και στην Περιφέρεια να παίρνει 11,5%; Το γεγονός ότι στην Αθήνα η Χρυσή Αυγή πήρε 16% και στον Πειραιά πήρε 5% έχει εξήγηση. Πως γίνεται να μπαίνει κάποιος στο παραβάν να ψηφίσει και να ψηφίζει Χρυσή Αυγή στην περιφέρεια και να ψηφίζει Μώραλη στο δήμο;», είπε.

Ο κ. Μιχαλολιάκος πρόσθεσε: «Επέλεξα ως δήμαρχος να συγκρουστώ με την Χρυσή Αυγή και αυτό είναι δεδομένο».
Ο απερχόμενος δήμαρχος Πειραιά επανέλαβε τις καταγγελίες ότι υπήρχε κλίμα τρομοκρατίας και περιφρόνησης της νομιμότητας

«Συνέβησαν πράγματα τα οποία είναι έξω από τους δημοκρατικούς κανόνες. Υπήρχε κλίμα τρομοκρατίας και περιφρόνησης της νομιμότητας. Μετά τις εκλογές θα πω πολλά και θα γράψω και βιβλίο. Είναι δυνατόν ομάδες μαυρομπουφανάτων να εμποδίζουν κάποιους να μπουν σε εκλογικά τμήματα;» είπε.

Πρόσθεσε μάλιστα για το περιστατικό της προπηλάκισής του, που κατήγγειλε ότι έγινε από μέλη του συνδυασμού Μώραλη, ότι ταυτόχρονα ο έτερος υποψήφιος κ. Δρίτσας τηλεφωνούσε στην αστυνομία

«Μέχρι της εμφανίσεως αυτού του συνδυασμού ήταν δικαίωμά μου να θέλω να εκλεγώ. Από την ώρα που εμφανίστηκε αυτό το μόρφωμα που υπηρετεί συμφέροντα επιχειρηματικά είναι καθήκον μου», είπε επίσης.
 

Τι απάντησε ο Γιάννης Μώραλης:

Ο Γιάννης Μώραλης καταλόγισε ανύπαρκτο έργο στον Πειραιά από τον κ. Μιχαλολιάκο. Για όσα είπε ο κ. Μιχαλολιάκος είπε:

  «Ενα κάρο συκοφαντίες είναι. Πρόκειται για κατασκευασμένα ψέμματα και μια επίθεση την οποία δεν μπορώ να την ανεχτώ. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να αμφισβητεί τις δημοκρατικές αξίες και το ήθος μου. Το βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα είναι κωμικό και αναφέρεται ως παρεμπόδιση του δημάρχου. Εγω δεν άκουσα ποτέ από τον κ. Δρίτσα να καταγγέλει ότι έχει παρεμποδιστεί. Όλα αυτά είναι για να πολώσουν το κλίμα».

Για τις καταγγελίες του κ. Δρίτσα παραδέχθηκε ότι δεν μπορεί να γνωρίζει αν κάποιος από τον συνδυασμό του το έκανε.
«Εμείς έχουμε ένα πρόγραμμα και ιδέες για τον Πειραιά, η έπαρση όμως του κ Μιχαλολιάκου είναι το κάτι άλλο. Είναι γνωστή βέβαια η έπαρση του έχει. Είπε: “αποφάσισα να μην υπάρχει πόλωση”».

Για την προεκλογική του συγκέντρωση είπε ότι πήρε άδεια από την αστυνομία, ενώ για την αφισοκόλληση είπε ότι: Όλες οι παρατάξεις κάνουν αφισοκόλληση.

Ο κ. Μώραλης επιτέθηκε στον κ. Μιχαλολιάκο λέγοντας ότι ενώ δεν είχε μιλήσει καθόλου όλη την ημέρα των εκλογών, στις 21.30 το βράδυ μετά τα αποτελέσματα ανακάλυψε όλα όσα καταγγελει.
«Δεν αντιλαμβάνομαι για ποιά παρέμβαση του πρωθυπουργού μιλάει. Υπάρχει και ένα όριο στα ψέμματα και τις συκοφαντίες. Ξέρει πολυ καλά από τραμπουκισμούς ο Μιχαλολιάκος με τους Κενταύρους και τους Ρεϊντζερς».

Κατηγόρησε επίσης τον κ. Μιχαλολιάκο για “μετεκλογικές υποκλίσεις” στον Δρίτσα.

Για τα όσα του προσάπτει για την Χρυσή Αυγή ο κ. Μιχαλολιάκος ο κ. Μώραλης απάντησε:

«Αυτά που λέει ο κ. Μιχαλολιάκος είναι δικές του εκτιμήσεις. Δεν τα στηρίζει πουθενά. Απευθυνομαι και στους ψηφοφόρους του κ. Δρίτσα. Εχω βρεθεί σε αγώνες μαζί τους και θα βρεθώ ξανά. Περιμένω από όλους τους πολίτες που μας έχουν εμπιστοσύνη να έρθουν μαζί μας την ερχόμενη Κυριακή. Εγώ δεν πίστευα ποτέ ότι υπάρχουν 10 και 15% ναζιστές στην Ελλάδα. Δεν είναι θέμα αν μας στηρίζει η Χρυσή Αυγή. Την θεωρώ ένα εντελώς ακραίο πολιτικό σχηματισμό αλλά δεν θεωρώ ότι οι πολίτες που την ψήφισαν είναι ναζί.»

Τέλος ο κ. Μώραλης είπε:

«Το πρωί είπε ο Μιχαλολιάκος οτι “αν ο Μωραλης είναι κεντροαριστερός τότε εγω είμαι κάτοικος του πλανήτη Αρη”. Θα σας αποκαλύψω ότι και κεντροαριστερός είμαι και κάτοκος του πλανήτη Αρη είναι. Προσπαθεί να πείσει τους πολίτες ότι έχει κάνει 129 έργα αλλά δεν τα βλέπει κανείς πουθενά. Με ειπε υπάλληλο. Αυτή είναι η αντίληψη του κ. Μιχαλολιάκου. Ο Πειραιάς έχει ανάγκη από ανάπτυξη και ανατροπή.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δημοτικές εκλογές: Κεραυνοί Νικήτα Κακλαμάνη κατά Συγγρού

Νέα βόμβα Δαμανάκη: Η Κομισιόν δεν αποκλείει νέα μείωση του κατώτατου μισθού

Εκλογές 2014: Εσείς, σε ποιο vintage κόμμα ανήκετε; Κάντε το τεστ για να μάθετε…

Πρόεδρος ΤΕΕ προς Βενιζέλο: “Δεν θα μας κάνετε δώρο στη δεξιά της ΝΔ”

Εκλογές 2014: επίθεση Δούρου στο Σγουρό για το Debate

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε