Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Εκλογές 2014: Ο αυτοσαρκασμός του Τσίπρα! “Σαλιώνουμε;”

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, EUROKINISSI

Με διάθεση για χιούμορ και αυτοσαρκασμό εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στο εκλογικό κέντρο όπου ψήφισε για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές αλλά και για τις ευρωεκλογές.

Την περασμένη Κυριακή, στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο Αλέξης Τσίπρας είχε μπερδευτεί και προσπάθησε να… σαλιώσει το φάκελο για να τον κλείσει. Μόνο που οι φάκελοι έχουν αυτοκόλλητο και δε χρειαζόταν.

Φυσικά, είχε γίνει… χαμός στα social media. Έτσι σήμερα, ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θέλησε αφενός να αυτοσαρκαστεί και αφετέρου να κάνει χιούμορ.

Έτσι, μόλις βγήκε από το παραβάν αφού είχε ψηφίσει για τις ευρωεκλογές και κατευθύνθηκε προς την κάλπη, στάθηκε μπροστά σε φωτογράφους και οπερατέρ και ρώτησε χαμογελώντας: «Σαλιώνουμε; Δεν σαλιώνουμε!».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκλογές 2014 – Τσίπρας: Να φύγουμε απο το χειμώνα των μνημονίων (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Ευρωεκλογές 2014: Όργιο με τις φήμες για το εκλογικό αποτέλεσμα – Προβληματισμένοι εμφανίζονται οι δημοσκόποι για τα exit poll

Πυροβολισμοί με καλάσνικοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ – Στην Χαριλάου Τρικούπη η Αντιτρομοκρατική – Ομοιότητες με παλαιότερη επίθεση της 17Ν – ΦΩΤΟ NEWSIT

Aποτελέσματα εκλογών και exit polls- Τι ώρα θα μάθουμε τους νικητές

Εκλογές 2014: Ηγετική εμφάνιση και δήλωση – μανιφέστο από τον Γιώργο Παπανδρέου

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε