Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Εκλογές ΝΔ LIVE: Στο 20% η αποχή – Περίπου 80.000 έχουν ψηφίσει – Αντιεξουσιαστές τα έκαναν γυαλιά καρφιά σε εκλογικό κέντρο

Εκλογές ΝΔ LIVE: Στο 20% η αποχή – Περίπου 80.000 έχουν ψηφίσει – Αντιεξουσιαστές τα έκαναν γυαλιά καρφιά σε εκλογικό κέντρο

– Αντιεξουσιαστές τα… έσπασαν σε εκλογικό κέντρο στη Νέα Φιλαδέλφεια.
– Σε εξέλιξη ο δεύτερος γύρος των εκλογών στη Νέα Δημοκρατία – Ανάλογη του πρώτου γύρου η συμμετοχή.
– Οι κάλπες θα κλείσουν στις 19:00 εκτός αν η συμμετοχή είναι μεγάλη και χρειαστεί παράταση.
– Με χειροκροτήματα και selfie ψήφισε στη Θεσσαλονίκη ο Κώστας Καραμανλής – Δεν έκανε καμία δήλωση.
– Δεκτός με χειροκροτήματα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο εκλογικό κέντρο της Κηφισιάς – Ξημερώνει νέα μέρα για τη Νέα Δημοκρατία και την Ελλάδα, δήλωσε.
– Μεϊμαράκης από ΕΒΕΑ: Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι – Ψήφισε στη Δάφνη.
– Νωρίτερα του την… έστησε ο “τσολιάς” της “Ελληνοφρένειας.
– Αισιόδοξος ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ Γιάννης Τραγάκης πως θα υπάρχει αποτέλεσμα στις 23:00.
– Πώς θα ψηφίσουν οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας στον δεύτερο γύρο.
– Πού στρέφουν το ενδιαφέρον τους οι δύο μονομάχοι για την ηγεσία του κόμματος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης και Κυριάκος Μητσοτάκης.
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

Σε εξέλιξη από τις 07:00 το πρωί ο δεύτερος και καθοριστικός γύρος των εκλογών στη Νέα Δημοκρατία από τον οποίο θα προκύψει ο νέος πρόεδρος του κόμματος και ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Βαγγέλης Μεϊμαράκης ή Κυριάκος Μητσοτάκης; Δικαίωμα ψήφου έχουν οι 404.000 πολίτες που ψήφισαν και την πρώτη Κυριακή. Όσοι ψηφίσουν θα πρέπει να προσέλθουν στα ίδια εκλογικά κέντρα με την πρώτη φορά. Συνολικά θα στηθούν 1.290 κάλπες σε 883 εκλογικά τμήματα. Όποιος θέλει να ψηφίσει, πρέπει να έχει μαζί του ταυτότητα ή διαβατήριο. Θα πάρουν στα χέρια τους τρία ψηφοδέλτια: ένα για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ένα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη κι ένα λευκό.

Αυτή τη φορά, οι ψηφοφόροι θα πρέπει να αναζητήσουν το που ψηφίζουν με βάση το αρχικό του επιθέτου τους, ενώ δεν θα πληρώσουν τα 3 ευρώ της συμμετοχής ούτε και θα συμπληρώσουν την ειδική φόρμα. Ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ, Γιάννης Τραγάκης δηλώνει αισιόδοξος πως είναι πιθανό το τελικό αποτέλεσμα να έχει βγει στις 23:00 το βράδυ της Κυριακής. Επίσης, η διασταύρωση των στοιχείων δεν θα γίνει μόνο με φαξ αλλά και με e-mail.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε