Τετάρτη, 29 Μαΐ
20oC Αθήνα

Έκρηξη από τον Μ. Γλέζο με ευθείες βολές κατά του Τσίπρα και πρωτοκλασσάτων του ΣΥΡΙΖΑ για τον Βουδούρη

Έκρηξη από τον Μ. Γλέζο με ευθείες βολές κατά του Τσίπρα και πρωτοκλασσάτων του ΣΥΡΙΖΑ για τον Βουδούρη

– ”Με αιφνιδίασαν με την επιλογή του Βουδούρη και την πρόταση – πακέτο των υποψηφίων περιφερειαρχών για τις εκλογές” τονίζει ο Μ. Γλέζος
– Αυστηρό μήνυμα προς τον Α. Τσίπρα και τους κορυφαίους του κόμματος: Ηγεσία στον ΣΥΡΙΖΑ είναι τα μέλη και οι οργανώσεις του
– ”Πως θα ανατρέψουμε την κυβέρνηση και θα διώξουμε την τρόικα χωρίς τη συμμετοχή των μελών, των οργανώσεων και των συνελεύσεων του ΣΥΡΙΖΑ”
– Ο Μ. Γλέζος αρνείται τυχόν πρόταση για να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ζητάει από το κόμμα του να προκαλέσει εκλογές

Αυστηρά μηνύματα στέλνει το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς προς την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το σάλο που έχει προκαλέσει στο κόμμα η υποψηφιότητα του Ο. Βουδούρη για την περιφέρεια Πελοποννήσου.

Κατηγορεί αυτούς που πήραν τις αποφάσεις, πως λειτούργησαν ακριβώς αντίθετα από τις αποφάσεις του Συνεδρίου

Ο Μ. Γλέζος ουσιαστικά δηλώνει, με συνέντευξη του στα Νέα, πως τον αιφνιδίασε τόσο η επιλογή Βουδούρη, όσο και η πρόταση – πακέτο για την επιλογή των υποψηφίων περιφερειαρχών.

Κατηγορεί μάλιστα, αυτούς που πήραν τις αποφάσεις, πως λειτούργησαν ακριβώς αντίθετα από τις αποφάσεις του Συνεδρίου, με συνέπεια να δημιουργήσουν στον κόσμο μία εικόνα που δεν έχει καμία σχέση με τις εξαγγελίες.

”Ποιοί αποφάσισαν να παρουσιάσουν τους υποφηφίους και μάλιστα με μία και μόνη ψηφοφορία” αναρωτιέται ο Μ. Γλέζος που στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα στην ηγετική ομάδα του κόμ ματος.

”Ηγεσία στον ΣΥΡΙΖΑ είναι τα μέλη και οι οργανώσεις του”.

Προχωρώντας μάλιστα ένα βήμα παραπάνω ο Μ. Γλέζος ρωτάει χωρίς περιστροφές.
”Πως αλήθεια θα γίνει η ανατροπή της κυβέρνησης και της τρόικας χωρίς τη συμμετοχή όλων των μελών, των οργανώσεων και των συνελεύσεων του ΣΥΡΙΖΑ;”

Ο ίδιος ξεκαθαρίζει επίσης πως θα αρνηθεί τυχόν πρόταση για την Προεδρία της Δημοκρατίας επειδή πιστεύει πως το κόμμα του πρέπει να προκαλέσει εκλογές, ενώ στο ερώτημα για ευρώ ή δραχμή απαντά πως η θεοποίηση του ευρώ ή της δραχμής δημιουργεί σύγχυση για τη λύση των οικονομικών προβλημάτων.

Διαβάστε επίσης:

” Υπερβολική η Αστυνομία στο κέντρο – Νίκη από τον πρώτο γύρο”

Φώτης Κουβέλης: “Δεν αποκλείω ευρωψηφοδέλτιο με Ψαριανό – Παπαδόπουλο”

Στο Άγιο Όρος σήμερα ο Σαμαράς

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε