Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

“Εκτός τόπου, χρόνου και ηπείρου ο ΣΥΡΙΖΑ” – Στα “μαχαίρια” κυβέρνηση – Τσίπρας για τη μικρή ΔΕΗ

“Εκτός τόπου, χρόνου και ηπείρου ο ΣΥΡΙΖΑ” – Στα “μαχαίρια” κυβέρνηση – Τσίπρας για τη μικρή ΔΕΗ

Νέα κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην κυβέρνηση και το ΣΥΡΙΖΑ για τη μικρή ΔΕΗ.

«Η σύγχυση και η αγωνία που διακατέχουν τον ΣΥΡΙΖΑ είναι τόσο μεγάλες, που συνεχίζει να κανοναρχά το τροπάρι της “ανατροπής”, ακόμη και την ώρα που ηχούν παιάνες για την Εθνική μας Ομάδα, με τις ευχές όλων των Ελλήνων, ενωμένων, να τη συνοδεύουν», τονίζει, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, απάντώντας στο ΣΥΡΙΖΑ.

Και προσθέτει: «Έτσι κι’ αλλιώς μιλούν χωρίς να τους ακούει κανείς, αλλά αυτή τη φορά το παράκαναν. Τους παραπέμπουμε στην αυριανή κρίσιμη ημέρα για την Αργεντινή, που κατά τον κ. Τσίπρα, «κατάφερε να ακολουθήσει εναλλακτικούς δρόμους και να βγει από την κρίση με ανάπτυξη, απασχόληση και κοινωνική συνοχή»!Και σήμερα, ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι παραμένει εκτός τόπου, χρόνου και… ηπείρου!».

Νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του για τη “μικρή” ΔΕΗ, τόνιζε ότι: «Είναι προφανές ότι ο κ. Σαμαράς και η κυβέρνησή του δεν έλαβαν το μήνυμα από την ήττα της πολιτικής τους στις ευρωεκλογές και προσπαθούν με κάθε τρόπο να παρατείνουν την εξουσία τους, συνεχίζοντας ακάθεκτοι στον ίδιο δρόμο της μνημονιακής πολιτικής της λιτότητας και της εκποίησης της δημόσιας περιουσίας, όπως της ΔΕΗ και του αιγιαλού».

Και συνέχιζε: «Τα τετελεσμένα, όμως, που προσπαθεί να δημιουργήσει ενόψει της ανατροπής της κυβέρνησής του σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν δεσμεύουν την κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας της αριστεράς». 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει, «θα εντείνει ακόμα περισσότερο την προσπάθειά του για τη συγκρότηση μετώπων σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο, με στόχο την αποτροπή ιδιωτικοποιήσεων και τη διαμόρφωση ενός νέου συνασπισμού εξουσίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το κάλεσμα του Τσίπρα για τη μικρή ΔΕΗ – Ποιοί βρέθηκαν εκεί

Ναι στην απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας, όχι στη μικρή ΔΕΗ, λέει η ΔΗΜΑΡ

Αργεί μία εβδομάδα η μικρή ΔΕΗ – Η νέα συμφωνία και τι προβλέπεται για τους εργαζόμενους και τους επενδυτές

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε