Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ενημέρωση Μανιτάκη σε ΠΑΣΟΚ για τις απολύσεις στο Δημόσιο

Ενημέρωση Μανιτάκη σε ΠΑΣΟΚ για τις απολύσεις στο Δημόσιο

Με αφορμή το νομοσχέδιο «Οργάνωση Δημόσιας Διοίκησης και άλλες διατάξεις», που ήδη βρίσκεται σε διαβούλευση, ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνης Μανιτάκης, ενημέρωσε τα αρμόδια στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Μανιτάκης συζήτησε με την Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπο, Εύη Χριστοφιλοπούλου, τον εισηγητή Δημόσιας Διοίκησης, Γιώργο Ντόλιο και τον υπεύθυνο της Γραμματείας Παρακολούθησης Κυβερνητικού Έργου, Χρήστο Πρωτόπαπα για την πορεία της μεταρρύθμισης στη Δημόσια Διοίκηση, που με το εν λόγω σχέδιο νόμου, περνά στην φάση της εφαρμογής των αποτελεσμάτων της αξιολόγησης των δομών, με ταυτόχρονη ορθή αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού.

Παράλληλα, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ενημερώθηκαν για όλα τα θέματα του υπουργείου, όπως η πορεία των συγχωνεύσεων και καταργήσεων των φορέων του δημοσίου, το Πρόγραμμα Κινητικότητας, οι αποχωρήσεις και οι προσλήψεις με αναλογία 1/1, καθώς και για τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η χώρα μας για τον εξορθολογισμό του δημοσίου τομέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τέλος η μονιμότητα στο Δημόσιο; – Απολύσεις με απλή υπουργική απόφαση – Όλες οι ριζικές ανατροπές που έχουν συμφωνηθεί με την τρόικα

Ο Κουβέλης ”πρόδωσε” το σχέδιο του Σαμαρά – ”Ο ανασχηματισμός θα γίνει τον Ιούλιο”

Ο Μανιτάκης εξήγησε στον Κουβέλη πώς θα απολυθούν 15.000 υπάλληλοι από το Δημόσιο

Πώς θα μετακινηθούν οι 1891 υπάλληλοι στο Δημόσιο

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε