Τετάρτη, 22 Μαΐ
22oC Αθήνα

Επικοινωνία Σαμαρά – Μέρκελ – “Δεν τους νοιάζει η Ελλάδα”, είπε για τους τρομοκράτες ο πρωθυπουργός!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI

Την καταδίκη της ελληνικής κυβέρνησης για την επίθεση αλλά και τα αισθήματα αλληλεγγύης του ελληνικού λαού προς το Βερολίνο μετέφερε ο Αντώνης Σαμαράς στην Αγκέλα Μέρκελ – δεν θα πετύχουν τους στόχους τους διεμήνυσε ο πρωθυπουργός.

Την απερίφραστη καταδίκη της ελληνικής κυβέρνησης για το τρομοκρατικό χτύπημα τα ξημερώματα στην οικία του Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι μετέφερε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς σε τηλεφωνική επικοινωνία, που είχε το πρωί με τη Γερμανίδα Καγκελάριο, Αγκέλα Μέρκελ.

“Δεν τους νοιάζει η Ελλάδα” τόνισε σε αυστηρό ύφος ο Αντώνης Σαμαράς

 

“Το μόνο που δεν τους νοιάζει είναι η Ελλάδα” τόνισε σε συνομιλία του με δημοσιογράφους ο Αντώνης Σαμαράς, ενώ υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές επεσήμαναν ότι στόχος των δραστών ήταν η πρόκληση αποσταθεροποίησης, η δημιουργία ανασφάλειας και να πληγεί η ελληνική προεδρία της ΕΕ.

Ο κύριος Σαμαράς, που μετέφερε στην κυρία Μέρκελ την αμέριστη αλληλεγγύη του ελληνικού λαού προς τον γερμανικό διαβεβαίωσε τη Γερμανίδα Καγκελάριο ότι ήδη οι ελληνικές αρχές διεξάγουν ενδελεχείς έρευνες, προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση. “Δεν θα επιτρέψουμε να εξυπηρετήσουν τους στόχους τους” φέρεται να τόνισε στην κυρία Μέρκελ ο Αντώνης Σαμαράς.

Η επίθεση σημειώθηκε ελάχιστες ημέρες πριν από την ανάληψη της προεδρίας της ΕΕ από την Ελλάδα, γεγονός, που επεσήμανε στη δική του δήλωση και ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος. Τόσο ο Αντώνης Σαμαράς όσο και ο Ευάγγελος Βενιζέλος επικοινώνησαν νωρίς το πρωί με τον Γερμανό πρέσβη στην Αθήνα, Βόλφγκανγκ Ντόλτ.

Διαβάστε επίσης

Πως έγινε η επίθεση με καλάσνικοφ στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι – 4 οι δράστες – Ποιους «βλέπει» πίσω από το χτύπημα η Αντιτρομοκρατική

Αγωνιά το Μαξίμου για τις διαπραγματεύσεις με την τρόιικα και παράθυρο ελπίδας από την Ελληνική προεδρία

Bild: Έχει νόημα η προεδρία της Ε.Ε. από την Ελλάδα; «Όχι» απαντά το 80%

Στουρνάρας: Αποκλείω κούρεμα καταθέσεων – Βγαίνουμε στις αγορές το 2014

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε