Τρίτη, 21 Μαΐ
22oC Αθήνα

Επιμένει ο Β. Πολύδωρας: Αν με διαγράψουν θα απελευθερωθώ

Επιμένει ο Β. Πολύδωρας: Αν με διαγράψουν θα απελευθερωθώ

“Δεν είναι απειλή για την δημοκρατία η Χρυσή Αυγή. Την θεωρώ αναλώσιμη”, είναι μια από τις ατάκες που εκστόμισε ο βουλευτής της ΝΔ, Βύρων Πολύδωρας επιμένοντας στην θέση που εξέφρασε την Δευτέρα για συνεργασία του κόμματός του με την Χρυσή Αυγή.

Ο κ. Πολύδωρας είπε επίσης ότι το προσκλητήριο είναι προς τους ψηφοφόρους και όχι προς το κόμμα της Χρυσής Αυγής και είπε επίσης ότι τους θεωρεί παραπλανημένους.

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο της διαγραφής του ο κ. Πολύδωρας είπε χαρακτηριστικά: “Αν με διαγράψουν από τη ΝΔ, θα απελευθερωθώ”.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Πολύδωρας, είπε ότι μίλησε για συνενόηση με την Χρυσή Αυγή λέγοντας χαρακτηριστικά: “Δεν υπάρχει εξίσωση ανάμεσα στις λέξεις συνεργασία και συνεννόηση. Όποιος το διαστρεβλώνει είναι τουλάχιστον κακοήθης”.

Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν τα είπε όλα αυτά στο συνέδριο της ΝΔ, είπε ότι δεν πάει για τις εντυπώσεις και δεν είναι “ήρωας της ατάκας”.

Επίσης κληθείς να σχολιάσει όσα είπε για εκείνον η Φωτεινή Πιπιλή, ότι δηλαδή κάνει άνοιγμα στην Χρυσή Αυγή για ψηφοθηρικούς λόγους είπε: “Όταν ήμουν εγώ στη ΝΔ, η κα Πιπιλή που ήταν;”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κουβέλης: Τα είχαν συμφωνήσει Σαμαράς και Βενιζέλος

Λαζαρίδης: Παρερμηνεύθηκαν όσα είπα για Σαμαρά και Βορίδη

«Ας μας κάνει η χάρη ο Πολύδωρας να πάει να αλιεύσει ψήφους από τη Χρυσή Αυγή»

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε