Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Επίθεση Κακλαμάνη σε Σπηλιωτόπουλο με το … καλημέρα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Δεν πρόλαβαν να περάσουν παρά μόνο μερικές ώρες απ’ όταν οι δυο υποψήφιοι που προέρχονται από το γαλάζιο στρατόπεδο ανακοίνωσαν την υποψηφιότητά τους για το δήμο της Αθήνας και η κόντρα άρχισε. Ο Νικήτας Κακλαμάνης αν και ευχήθηκε δύναμη στον Άρη Σπηλιωτόπουλο, τον… στόλισε με το γάντι

Μιλώντας στο πρωινό του ΑΝΤ1 ο Νικήτας Κακλαμάνης είπε οτι δεν πειθαρχεί με το κόμμα γιατί θέλει να εκφράσει τη λαϊκή βάση, σε αντίθεση με το Α. Σπηλιωτόπουλο, λέγοντας μάλιστα με νόημα ότι ελπίζει μέσα στους επόμενους μήνες ο επίσημος υποψήφιος του κόμματος να καταφέρει να μάθει τα προβλήματα του κόσμου:
“Αυτοί ζουν μέσα σε τέσσερις τοίχους και δεν έχουν επαφή με τη λαϊκή βάση του κόμματος. Eγώ προέρχομαι από τη λαϊκή βάση και σε αυτήν απευθύνομαι”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα όταν ρωτήθηκε τι εύχεται στον κ. Σπηλιωτόπουλο απάντησε πως του εύχεται καλή δύναμεη, αλλά όχι και καλή τύχη, “θα ήταν ψεύτικη ευχή”, είπε.

Όσο για την έδρα στη Βουλή, όπως είπε ο κ. Κακλαμάνης δεν πρόκειται να την παραδώσει, το έκανα δυο φορές ως τώρα, δεν θα τους ξανακάνω τη χάρη είπε χαρακτηριστικά και φαίνεται ότι σ’ αυτό το αντάρτικο δεν βγαίνει στο… βουνό ένας Άρης, αλλά ένας Νικήτας…

Διαβάστε επίσης:
Μαξίμου για το “αντάρτικο” στην Αθήνα: Δεν διαγράφεται ο Νικήτας Κακλαμάνης – Το σχόλιο Σαμαρά και το “τσάι με λεμόνι”

Μια διαφήμιση κι ένα… τσιγάρο που άναψαν φωτιές στο Δήμο της Αθήνας!

Ν. Κακλαμάνης στον ΣΚΑΙ: Θα κατέβω υποψήφιος στην Αθήνα – Τι αποκάλυψε για τη συνάντηση με τον Α. Σαμαρά

Τweet βόμβα από τον Άρη Σπηλιωτόπουλο

Κόντρα Καμίνη – Κακλαμάνη με φόντο τον απολογισμό για τον Δήμο Αθηναίων

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε