Τρίτη, 28 Μαΐ
25oC Αθήνα

Γιώργος Παπακωνσταντίνου: Ούτε κρύο, ούτε ζέστη για την μη παραγραφή

Γιώργος Παπακωνσταντίνου: Ούτε κρύο, ούτε ζέστη για την μη παραγραφή

Τι απαντά ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου ο οποίος παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεσή του και την απόφαση περί μη παραγραφής των αδικημάτων για τα οποία κατηγορείται με βάση το πόρισμα της Προανακρτικής Επιτροπής της Βουλής σχετικά με την λίστα Λαγκάρντ.

«Εξαρχής με ενδιέφερε η ουσία» τονίζει σύμφωνα με πληροφορίες του newsit, ο πρώην υπουργός Οικονομικών στις συνομιλίες με φίλους και συνεργάτες τους, αν και σημειώνει τις αντικρουόμενες απόψεις μεταξύ δικαστικών κύκλων για το θέμα της παραγραφής.

Ακόμη και τώρα ο κ. Παπακωνσταντίνου θεωρεί ότι οι αποφάσεις που αφορούν το πρόσωπό του υποκρύπτουν και πολιτικές σκοπιμότητες και εκτιμά ότι στη νέα φάση της ανάκρισης τα πράγματα θα είναι ιδιαιτέρως σοβαρά καθώς θα κληθούν και πάλι οι βασικοί μάρτυρες χωρίς ωστόσο να ξαναζήσουμε όπως λένε κύκλοι του το «τσίρκο» της Προανακριτικής.

Η περίοδος που διανύει ο πρώην υπουργός Υπουργός Οικονομικών προφανώς και δεν είναι η καλύτερη δυνατή, αισιοδοξεί ωστόσο ότι στο τέλος θα δικαιωθεί, γνωρίζοντας πάντως ότι ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς, αν αναλογιστεί κανείς ότι για το ζήτημα της παραγραφής χρειάστηκαν 6 μήνες και μπροστά μας υπάρχουν κρίσιμες αποφάσεις για τη χώρα και κυρίως εκλογικές αναμετρήσεις.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΑΘΙΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

136 δικογραφίες στη Βουλή και παρέπεμψαν μόνο τον Παπακωνσταντίνου!

Δεν παραγράφονται τα αδικήματα Παπακωνσταντίνου – Ειδικό δικαστήριο ενόψει

Ορθάνοιχτη η πόρτα του Ειδικού Δικαστηρίου για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε