Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Γλέζος: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα αλλά πρέπει να πείσει

Γλέζος: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα αλλά πρέπει να πείσει

Μνημείο διαστρέβλωσης και πολιτικού θράσους χαρακτηρίζει ο Μανώλης Γλέζος την απάντηση Κεδίκογλου στις πρόσφατες δηλώσεις του  και τονίζει πως ο ΣΥΡΙΖΑ “έχει πρόγραμμα αλλά πρέπει να βελτιωθεί η εκφορά του προς τα έξω για να πείθει”.

“Πρόγραμμα έχουμε. Η εκφορά του προς τα έξω πρέπει να βελτιωθεί, ώστε να πείθει” δηλώνει στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία ο Μανώλης Γλέζος, ενώ καταγγέλλει διαστρέβλωση των πρόσφατων δηλώσεών του στον Βήμα 99,5.

Ο κ. Γλέζος κατηγορεί τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου ότι “υπερέβη τα εσκαμμένα” και διευκρινίζει ότι δεν είπε ποτέ ότι το κόμμα του δεν διαθέτει κυβερνητική πρόταση.

“Μάλλον πρέπει να ακούν και να κατανοούν όσα λέω και όχι να μου αποδίδουν όσα ονειρεύονται”, αναφέρει, μεταξύ άλλων.

Ο κ. Γλέζος χαρακτηρίζει μνημείο διαστρέβλωσης και πολιτικού θράσους την απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου στις πρόσφατες δηλώσεις του  και υποστηρίζει ότι τέτοιες ενέργειες γίνονται με προσφανή στόχο να πληγεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Πριν από λίγες ημέρες ο κ. Γλέζος είχε δηλώσει στον ΒΗΜΑ FM ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δίνει πειστική απάντηση στον κόσμο για το “πού θα βρει τα λεφτά”. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, σχολιάζοντας τις δηλώσεις αυτες είχε πει οτι “στον ΣΥΡΙΖΑ λένε, ως γνωστόν, ότι “λεφτά υπάρχουν”. Ασχέτως εάν, ούτε ο κ. Σκουρλέτης μπορεί να απαντήσει στο λογικό ερώτημα του κ. Γλέζου: “από πού”;».

Ο κ. Γλέζος αναφέρει επίσης οτι άν ο ΣΥΡΙΖΑ έρθει πρώτο κόμμα θα προωθήσει την απλή αναλογική ως πάγιο εκλογικό σύστημα. Προσθέτει πως “κανείς εχέφρων πατριώτης δεν θα αρνηθεί τη συνεργασία” προκειμένου να ψηφιστεί η απλή αναλογική.

Διαβάστε

Κεδίκογλου για ΣΥΡΙΖΑ: Λένε “λεφτά υπάρχουν”, αλλά κάνεις δεν ξέρει από πού

Ο Μανώλης Γλέζος ξαναχτυπά! – Δεν έχουμε ακόμα πειστικές απαντήσεις για το που θα βρούμε τα λεφτά!

Τατσόπουλος στο ΣΚΑΪ: Έκοψαν και έραψαν όσα είπα για Γλέζο ως Μαθουσαλίξ

“Ο Γλέζος μοιάζει με τον γεροντάκο στον Αστερίξ με τη θεογκόμενα”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε