Πολιτική

H Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε βόλτα με ηλεκτρικό πατίνι στον Πειραιά

Χρήστες των social media που είδαν τη φωτογραφία της, δεν μπόρεσαν να μην κάνουν τον συνειρμό «ζωή πατίνι»

Ένα διαφορετικό πρόσωπο της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωής Κωνσταντοπούλου, έδειξε στα social media ο σύντροφός της, Διαμαντής Καραναστάσης. 

Σε φωτογραφία που ανέβασε στo Instagram ο ηθοποιός Διαμαντής Καραναστάσης, φαίνεται η Ζωή Κωνσταντοπούλου να κάνει βόλτα με ηλεκτρικό πατίνι, στον Πειραιά ενώ από πίσω της διακρίνεται ένα κρουαζιερόπλοιο.

Ζωή Κωνσταντοπούλου

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας είναι ντυμένη casual ενώ χαμογελά στο φακό της κάμερας.

Πολλοί χρήστες που είδαν τη συγκεκριμένη φωτογραφία δεν μπόρεσαν να μην κάνουν τον συνειρμό «ζωή πατίνι».

Από ότι φάνηκε, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας απόλαυσε τη βόλτα της αν και δεν φορά κράνος όπως προβλέπει ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σωκράτης Φάμελλος: Ο Μίκης Θεοδωράκης μπόλιασε τον λαό με αξιοπρέπεια και πολιτισμό
«Ο Μίκης και το έργο του ανήκουν σ' ένα αύριο που διεκδικεί και φέρνει έναν καλύτερο κόσμο», τόνισε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στον χαιρετισμό του σε εκδήλωση στη Ζάτουνα Αρκαδίας για τον αείμνηστο συνθέτη
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος στην εκδήλωση για τον αείμνηστο Μίκη Θεοδωράκη στη Ζάτουνα Αρκαδίας
Αντιπαράθεση Στέφανου Κασσελάκη – Δημήτρη Μαρκόπουλου: «Για λάθος λέξη σε υπότιτλο ενός site απειλεί με μηνύσεις»
«Απίστευτος προπέτης ο Κασσελάκης, τη λέξη "business" την μπέρδεψε με "μίζες", χωρίς να ακούσει το απόσπασμα της ΕΡΤ έσπευσε να απειλήσει με μηνύσεις, προσοχή γιατί και εγώ κάνω αγωγές» τονίζει ο Δημήτρης Μαρκόπουλος
Στέφανος Κασσελάκης 3