Παρασκευή, 24 Μαΐ
23oC Αθήνα

Η Ντόρα απασφάλισε: Θα ψηφίσω με βαριά καρδιά γιατί ξέρω ότι είστε κολλημένοι στον τοίχο!

Η Ντόρα απασφάλισε: Θα ψηφίσω με βαριά καρδιά γιατί ξέρω ότι είστε κολλημένοι στον τοίχο!

Επίθεση στην τρόικα αλλά και στην ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών εξαπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη στην συζήτηση του πολυνομοσχεδίου της κυβέρνησης.

Είπε στον Στουρνάρα:

«δεν είναι η φορολογική μεταρρύθμιση που θα περιμέναμε και θα έπρεπε να έχει την λογική των κινήτρων. Δεν κάνετε τον πολίτη σύμμαχό σας. Δεν καταλαβαίνω πλέον γιατί η τρόικα επιμένει σε μια φορολογική πολιτική που δεν φέρνει έσοδα. Τι κερδίζουν αυτοί οι “καμπαλέρος” όταν υποχρεώνουν μια χώρα να ακολουθεί μια φορολογική πολιτική χωρίς αποτέλεσμα;». Ζήτησε μάλιστα να «έρθει και να ζητήσει συγγνώμη η τρόικα».

«Θα το ψηφίσω με βαριά καρδιά γιατί ξέρω ότι είστε κολλημένοι στον τοίχο και γιατί αυτοί οι άνθρωποι  δεν θέλουν να ακούσουν τίποτα»

Διερωτήθηκε επίσης γιατί πρέπει οι πολίτες να υποβάλλουν τις φορολογικές τους δηλώσεις τον Αύγουστο με αποτέλεσμα να συμπίπτουν όλα τα «χαράτσια» Σεπτέμβριο, Οκτώβριο και Νοέμβριο.

Είπε για τον Αρβανιτόπουλο:

Η κα Μπακογιάννη εξέφρασε «μεγάλο προβληματισμό για τις αποφάσεις που ελήφθησαν» για την κατάργηση ειδικοτήτων καθηγητών.

Όπως είπε χαρακτηριστικά 500 εκπαιδευτικοί έχουν αποσπαστεί στο υπουργείο και η κατηγορία που τίθεται σε κινητικότητα είναι αυτή της τεχνικής εκπαίδευσης. «Ποια αξιολόγηση έχει γίνει στο υπουργείο Παιδείας;», διερωτήθηκε.

«Θέλω να δω έναν υπάλληλο χαραμοφάη να φεύγει, αλλά δεν θέλω να φύγουν οι άξιοι, εκείνοι που δουλεύουν».

Είπε για την Δημοτική Αστυνομία:

«Πέφτει ο πέλεκυς επί δικαίων και αδίκων για την αδυναμία και την ανικανότητα του κράτους. Δυστυχώς ο θεσμός αυτός απαξιώθηκε και δεν πάρθηκαν τα απαιτούμενα θεσμικά μέτρα ώστε να λειτουργήσει στο σύνολό του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ένταση με το καλημέρα σας στη συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο

Θέμα χρόνου το νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο – Τι λέει το υπ. Παιδείας για τα δημόσια ΙΕΚ

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε