Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Η Τασία Χριστοδουλοπούλου “προκήρυξε” τις εκλογές! (ΒΙΝΤΕΟ)

Φωτό - newsIT
Φωτό - newsIT

Άθελά της (η μη) η Τασία Χριστοδουλοπούλου έκανε λόγο για εκλογές, τονίζοντας πως το μεταναστευτικό θα αποτελέσει την “αιχμή του δόρατος” όλων τον κομμάτων της αντιπολίτευσης κατά την προεκλογική περίοδο!

Η αρμόδια υπουργός για την μεταναστευτική πολιτική, Τασία Χριστοδουλοπούλου, βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στον Ελαιώνα, όπου και φιλοξενούνται πλέον οι πρόσφυγες που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στο Πεδίον του Άρεως.

Μαζί της ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, με τους δυο τους να μιλούν στα τηλεοπτικά συνεργεία, παρουσιάζοντας ουσιαστικά τις εγκαταστάσεις φιλοξενίας των προσφύγων στον Βοτανικό.

Στις δηλώσεις της, η Τασία Χριστοδουλοπούλου μίλησε ανοιχτά για εκλογές, αφού αναφερόμενη στο “καυτό” ζήτημα του μεταναστευτικού, έκανε λόγο για προεκλογική περίοδο, αφήνοντας παράλληλα αιχμές και για την Χρυσή Αυγή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

Δυστυχώς το προσφυγικό θα αποτελέσει την αιχμή της προεκλογικής καμπάνιας όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης, αδιαφορώντας αν πριμοδοτούν συγκεκριμένο κόμμα και συγκεκριμένη ιδεολογία (σ.σ. βλέπε Χρυσή Αυγή). Δεν παίζουνε με τόσο σοβαρά ζητήματα όπως είναι το προσφυγικό, δεν είναι θέμα αν εγώ μπορώ να το διαχειριστώ ή δεν μπορώ. Είναι αν μπορεί να το διαχειριστεί η Ελλάδα και η ίδια η Ευρώπη. Μιλάμε για τέτοιας κλίμακας ζητήματα και αν αυτά τα ζητήματα δεν μπορούν ούτε καν να τα προσεγγίσουν, ούτε καν να υποβάλουν προτάσεις, λυπάμαι”.

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε