Δευτέρα, 29 Απρ.
21oC Αθήνα

Η δραχμή, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ψηφοδέλτιο της ΝΔ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μια ακόμη εκλογική αναμέτρηση με το δίλημμα ευρώ ή δραχμή θα είναι όπως όλα δείχνουν και η αναμέτρηση των ευρωεκλογών. Η σημερινή παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ θα είναι απλά η αρχή του… πολέμου εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Πρωθυπουργός επιλέγοντας προσωπικότητες από τον αθλητικό και τον καλλιτεχνικό χώρο ως υποψηφίους επιχειρεί να στείλει μήνυμα αισιοδοξίας. Ταυτόχρονα με πρόσωπα από το ΛΑΟΣ, αλλά και τη λεγόμενη Καραμανλική πτέρυγα επιχειρεί να δώσει χαρακτήρα κεντροδεξιάς πανστρατιάς ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε παράλληλο χρόνο και αυτό θα φανεί και στην σημερινή ομιλία του Πρωθυπουργού ο Α. Σαμαράς θα χρησιμοποιήσει το χαρτί της δραχμής, ένα χαρτί που έφερε ξανά στο τραπέζι το αριστερό ρεύμα στον ΣΥΡΙΖΑ και θα το αντιπαραβάλει με τις οικονομικές επιτυχίες της κυβέρνησης θέτοντας εκ νέου το δίλημμα για την πορεία της χώρας εντός ή εκτός της Ευρώπης.

Τα ονόματα που θα “παίξουν” στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Στο ψηφοδέλτιο που θα παρουσιάσει στις 14:00 το μεσημέρι ο Α. Σαμαράς θα δούμε ονόματα όπως της Ρόδης Κράτσα και της Νίκης Τζαβέλα, αλλά και του Σταύρου Ξαρχάκου που υπήρξε και στο παρελθόν επί Κ. Καραμανλή ευρωβουλευτής.
Από τους βουλευτές ο Μανώλης Κεφαλογιάννης αλλά και ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας Κώστας Μουσουρούλης που θα παραιτηθούν από βουλευτές θα δηλώσουν παρόν.
Στο ευρωψηφοδέλτιο θα δούμε τα ονόματα και του πρώην ευρωβουλευτή Μανώλη Μαυρομάτη, της πρώην βουλευτή Ελίζα Βόζενμπεργκ, και της πρώην βουλευτή και δημοσιογράφου Νατάσσας Ραγιού.
Από τους χώρους εκτός πολιτικής θα υπάρξουν ονόματα όπως του καθηγητή της καρδιολογίας Χριστόδουλου Στεφανάδη, του πρώην αρχηγού της εθνικής ποδοσφαίρου Θοδωρή Ζαγοράκη του προέδρου της ΕΣΕΕ Βασίλη Κορκίδη, αλλά και των δημοσιογράφων Μ. Σπυράκη και Γ. Κύρτσου.

Διαβάστε επίσης:
Ανατρεπτική δημοσκόπηση αλλάζει τα δεδομένα – Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ μάχη στη μία ψήφο – Δίνει 14,5% στο Ποτάμι

“Καρφιά” Χαραλαμπίδου για Τζιτζικώστα, Ιωαννίδη: “Οι υποψήφιοί μας δεν είναι τσιφλικάδες…”

Με Ζαγοράκη στο… “Euro” η ΝΔ – Τα ονόματα του ευρωψηφοδελτίου
 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε