Δευτέρα, 6 Μαΐ
16oC Αθήνα

Η μέλλουσα νύφη Ζωή Κωνσταντοπούλου άστραψε και βρόντηξε

Η μέλλουσα νύφη Ζωή Κωνσταντοπούλου άστραψε και βρόντηξε

Το τροπικό μαύρισμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου – που ετοιμάζεται να ντυθεί νύφη στο τέλος του μήνα – δε σημαίνει ότι ξέχασε τις παλιές της συνήθειες, στη Βουλή.

Έτσι το πρωί, στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, στην οποία περνούσε προς έγκριση ο διορισμός του πρώην βουλευτή και Γραμματέα της Ν.Δ. Λευτέρη Ζαγορίτη στη θέση του «Συνηγόρου του Καταναλωτή» όχι μόνο υπερέβη το χρόνο της σε ότι αφορά στην υποβολή ερωτήσεων αλλά ενεπλάκη σε καβγά με τους… μόνιμους «αντιδίκους» της, τον Πρόεδρο της Επιτροπής Τάσο Νεράντζη και τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής Απόστολο Κακλαμάνη. Όταν η λαλίσταση Ζωή ξεπέρασε το χρόνο υποβάλλοντας και ερωτήσεις εκτός του αντικειμένου της συνεδρίασης, ο κ. Νεράντζης επιχείρησε να την επαναφέρει σε τάξη και άρχισαν οι συνήθεις εχθροπραξίες.

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Έχετε ιδιωτικό χρονόμετρο; Να περιφρουρήσετε το κύρος σας που έχετε κατεξευτελίσει»

ΤΑΣΟΣ ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ: «Μας πρήξατε με τις ερωτήσεις. Θα επιβάλλεται και τις απαντήσεις;»

Λίγο αργότερα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έστρεψε τα βέλη της κατά του Απόστολου Κακλαμάνη λέγοντας ότι δεν μπορεί να απεκδύεται την ευθύνη για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. «Έχει γεμίσει ο τόπος με εισαγγελείς… Είμαι εναντίον της ναζιστικής αντίληψης περί συλλογικής ευθύνης» σχολίασε ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, με κάποιον βουλευτή να αποκαλεί την κ. Κωνσταντοπούλου… «Εισαγγελο-πούλου»!

Ως συνήγορος υπεράσπισης του κ. Κακλαμάνη ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τ. Νεράντζης είπε πως «μόνο εγκέφαλοι που νοσούν δεν καταλαβαίνουν το περί συλλογικής ευθύνης».

Στις νέες διαμαρτυρίες της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Νεράντζης είπε: «φτάνει, το σόου τελείωσε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο γάμος και οι διευκρινίσεις για τον σύζυγό της

Ντύνεται νυφούλα η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Απίστευτοι διάλογοι Μαρκογιαννάκη – Κωνσταντοπούλου σε νεο ομηρικό καβγά στην Βουλή – ΒΙΝΤΕΟ

Νέο… ματς της Κωνσταντοπούλου στη Βουλή – “Αυτό είναι έκτρωμα!”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε