Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

“Ξαναχτύπησε” ο Νικήτας Κακλαμάνης τον Στουρνάρα

“Ξαναχτύπησε” ο Νικήτας Κακλαμάνης τον Στουρνάρα

Δίχως τέλος μοιάζουν να είναι τα πυρά των βουλευτών της συγκυβέρνησης προς το πρόσωπο του Γιάννη Στουρνάρα και αυτή τη φορά τη σκυτάλη πήρε ένας βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας που πολλές φορές έχει “στολίσει” τον υπουργό Οικονομικών.

Ο λόγος για τον Νικήτα Κακλαμάνη ο οποίος όχι μόνο δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τη φράση του κ. Στουρνάρα ότι οι Έλληνες δεν υπερφορολογούνται, αλλά και έσπευσε να δηλώσει χαρακτηριστικά: “προσπαθώ να ξεχάσω αυτό που είπε ο κ. Στουρνάρας στη συνέντευξη στον κ. Πρετεντέρη για το πόσα λεφτά έχει χάσει που έγινε υπουργός”. 

Μάλιστα, ο κ. Κακλαμάνης προειδοποίησε την κυβέρνηση να μην κοιμηθούν ήσυχοι γιατί “θα παρακολουθούμε τον προϋπολογισμό και την πορεία υλοποίησης του και τις ενδεχόμενες αναθεωρήσεις του”, ενώ προειδοποίησε τους υπουργούς λέγοντας “δεν τελειώνουν εδώ τα βάσανά σας διότι περιμένουμε τον φόρο ακινήτων”.

Δεν έμεινε μόνο σε αυτό ο κ. Κακλαμάνης και πρότεινε να παραταθεί η απαγόρευση των πλειστηριασμών έως το 2015 και χαρακτήρισε καλή την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όχι πλήρης. 

Απευθυνόμενος για άλλη μία φορά στους υπουργούς, τους κατηγόρησε για απραξία στην πάταξη της λαθρεμπορίας καυσίμων και τσιγάρων, λέγοντας χαρακτηριστικά: “έχουμε βαρεθεί να σας κάνουμε ερωτήσεις για τη λαθρεμπορία των καυσίμων και των τσιγάρων και να μην απαντάντε”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η αποκάλυψη του Νικήτα Κακλαμάνη ότι είχε καρκίνο

Νικήτας Κακλαμάνης: «ποιο success story»;

Ν. Κακλαμάνης: Μεγάλο το ενδεχόμενο για τριπλές εκλογές το Μάιο

Κακλαμάνης κατά Στουρνάρα: Προκλητικός και ανιστόρητος! (VIDEO)

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε