Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ξεκαθάρισε ο Α. Σαμαράς πως δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές – “Άντεξε η κυβέρνηση”

ΦΩΤΟ AΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

 Μετά τα αποτελέσματα των εκλογών, ο Αντώνης Σαμαράς με δήλωσή του ξεκαθάρισε πως δεν θα προχωρήσει η κυβέρνηση σε πρόωρες εκλογές, αλλά συγχρόνως έλαβε το μήνυμα της κάλπης, την πρωτιά δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές

 Ο Αντώνης Σαμαράς με δήλωσή για το αποτέλεσμα της τριπλής εκλογικής διαδικασίας θέλησε να δώσει μία συνολική εικόνα του εκλογικού αποτελέσματος, συνυπολογίζοντας τόσο το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών όσο και των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ο κ. Σαμαράς ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να υπάρξει πρόωρη προσφυγή στις κάλπης για τις εθνικές εκλογές, αλλά σημείωσε με νόημα πως ο λαός με την ψήφο του έστειλε μήνυμα στην κυβέρνηση.

Ωστόσο, ο κ. Σαμαράς διευκρίνισε πως ο κόσμος απέρριψε και το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για ανατροπή της κυβέρνησης.

Ο κ. Σαμαράς ευχαρίστησε τους πολίτες για τις ψήφους τους και δήλωσε πως γνωρίζει τα προβλήματά τους, ενώ υπογράμμισε πως είναι ευτύχημα για την Ελλάδα που η κυβέρνηση άντεξε στις ακραίες επιθέσεις και απέτυχαν όσοι ήθελαν να δώσουν χαρακτήρα δημοψηφίσματος στις εκλογές.

Μάλιστα, ο κ. Σαμαράς δήλωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ που ήθελε την ανατροπή της κυβέρνησης, δεν αύξησε καθόλου τα ποσοστά του σε σχέση με τις προηγούμενες εθνικές εκλογές, υπογραμμίζοντας “και ήθελαν και εκλογές”.

Κάνοντας έναν απολογισμό του εκλογικού αποτελέσματος δήλωσε πως η Νέα Δημοκρατία κερδίζει τις περισσότερες περιφέρειες, ενώ σημείωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει σχεδόν περιφέρειες.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα αποτελέσματα των εκλογών! Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ και ποσοστά εξελίξεων στα μικρά κόμματα – Ποιος κερδίζει τις περιφέρειες και τους δήμους

Αποτελέσματα εκλογών Αττικής: Το απόλυτο ντέρμπι για Δούρου – Σγουρό

Αποτελέσματα εκλογών – Δήμος Αθηναίων: Παραδοχή ήττας από Σακελλαρίδη – Συνεχάρη τον Καμίνη

Συγκινημένος ο Κουβέλης: Η ΔΗΜΑΡ δεν διαλύεται – Έκτακτο συμβούλιο τη Δευτέρα

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε