Δευτέρα, 3 Ιουν.
29oC Αθήνα

Κάλυψη Τσίπρα σε Σταθάκη – Τον παρερμήνευσαν

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τα ΜΜΕ και η… μονταζιέρα της Συγγρού ευθύνονται για την παρερμηνεία στις δηλώσεις Σταθάκη για τη φορολογία κατά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα

Απομονώνουν φράσεις, κάνουν κοπτοραπτική με ερωτήσεις και απαντήσεις, βρίσκουν πολύ εύκολα πρόθυμους στα μέσα ενημέρωσης για να αναπαράγουν ότι θέλουν και ότι τους συμφέρει, ΕΊΠΕ Ο Κ. Τσίπρας.

Παρουσιάζοντας τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας είπε ότι από πέρυσι το κόμμα του έχει παρουσιάσει συνολικές θέσεις για το πολιτικό σύστημα, την παραγωγική ανασυγκρότηση, τη νέα φτώχεια, το φορολογικό σύστημα και τις εργασιακές σχέσεις και συνόψισε τις θέσεις αυτές σε ένα τρίπτυχο με τη νέα “σεισάχθεια” για νοικοκυριά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, διασφάλιση ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης για όλους και τέλος φορολογική μεταρρύθμιση για ένα δίκαιο και καθολικό φορολογικό σύστημα.

Όλα αυτά, δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συμπυκνώνονται και στον πολιτικό στόχο που θέτουμε εν όψει της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης των ευρωεκλογών που δεν είναι άλλος από τη μεγάλη πολιτική ανατροπή.

Διαβάστε επίσης:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε