Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Καμένος και Κασιδιάρης κατά ΓΑΠ για το χασίς… στο μπαλκόνι!

Καμένος και Κασιδιάρης κατά ΓΑΠ για το χασίς… στο μπαλκόνι!

Η συζήτηση για το νομοσχέδιο περί ναρκωτικών μετατράπηκε σε κόντρα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και της Χρυσής Αυγής με τον πρώην Πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου. Στην αίθουσα της Βουλής ακούστηκαν βαριές εκφράσεις.

Το άρθρο 29, είπε ο Πάνος Καμμένος, οδηγεί στην αποποινικοποίηση της καλλιέργειας χασίς και συμπλήρωσε ότι αυτό είναι μια άποψη και μια πρόθεση του πρώην πρωθυπουργού που θέλει … γλάστρες στα σπίτια:
«είδα στην αίθουσα πολιτικό που πριν από 15 χρόνια έλεγε για γλάστρες στα σπίτια και τότε κατάλαβα και έψαξα το νομοσχέδιο. Είδα τον Γιώργο Παπανδρέου, που ήρθε να χειροκροτήσει την άποψή του, που ψηφίζεται σήμερα με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά. Ας καταγραφεί σαν μια νίκη του Γιώργου Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ έναντι ημών, που τότε υποστηρίζαμε ότι αυτό θα οδηγήσει στο θάνατο πολλά παιδιά».

Όταν ο Μάκης Βορίδης, απάντησε λέγοντας πως «το άρθρο 29 ουσιαστικά επαναλαμβάνει προ-υφιστάμενες διατάξεις. Δεν φέρνει κάτι καινούργιο» ο κ. Καμμένος απάντησε:
«Χαίρομαι που είναι συνήγορος υπεράσπισης του κ. Παπανδρέου, ο τότε πρόεδρος της νεολαίας της ΕΠΕΝ».

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Ηλίας Κασιδιάρης, λέγοντας: «Είχαμε να πούμε πολλά στον κ. Παπανδρέου. Δεν είναι όμως εδώ. Φαίνεται ότι πήγε να ποτίσει τις γλάστρες.».

Διαβάστε επίσης:

“Δεν έχει σχέση η Μαργαρίτα Παπανδρέου με τα 550 εκατομμύρια στην Ελβετία”

Πάγκαλος: Δεν μου αρέσει ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτε ο πρόεδρός του

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε