Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα

Κασιδιάρης: Δε μετανιώνω για το χαστούκι στην Κανέλλη

Κασιδιάρης: Δε μετανιώνω για το χαστούκι στην Κανέλλη

Καλός Χριστιανός ο Ηλίας Κασιδιάρης, τόσο που θα επισκεφτεί το Άγιον Όρος (αλλά όχι για προεκλογικούς σκοπούς) αλλά το χαστούκι που έριξε στη Λιάνα Κανέλλη τον Ιούνιο του 2012 δεν το μετανιώνει. Τι θα γυρίσει το μάγουλο; Ποτέ!

Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων γνωστοποίησε την πρόθεσή του να επισκεφτεί το Άγιο Όρος αλλά, όπως είπε, δε θα ανακοινώσει το τότε για να μη θεωρηθεί πως γίνεται για προεκλογικούς σκοπούς.

«Θα είναι μια επίσκεψη που δεν θα την ανακοινώσω, δεν θα γίνει δηλαδή για προεκλογικούς λόγους» είπε συγκεκριμένα σύμφωνα με το δημοσίευμα, αλλά δεν είπε ποια μονή θα επισκεφθεί και κυρίως εάν θα τον δεχτούν οι μοναχοί.

Γιατί, όπως διακηρύττει, δεν πάει στο Άγιον Όρος για μετάνοια ή για να εξομολογηθεί για όσες αμαρτίες έκανε, αλλά επειδή μόνον «εκεί υπάρχει σωτηρία για την πατρίδα μας και πολλοί Έλληνες στρέφονται στο Άγιον Όρος», συνεχίζει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Όταν ρωτήθηκε πάντως αν είχε μετανιώσει για το χαστούκι που έδωσε στη Λιάνα Κανέλλη είπε: «Δεν μετανοώ για το χαστούκι. Η Κανέλλη με είχε αποκαλέσει φασισταριό και π….., αυτό είναι καταγεγραμμένο. Και εσείς αν μου πετάξετε έντυπα στο πρόσωπο, ε, λογικό είναι να αντιδράσω. Και δεν θα γυρίσω το άλλο μάγουλο…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανάσταση με ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ στην εκκλησία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έκανε ο Ηλίας Κασιδιάρης

Άρση ασυλίας Κασιδιάρη για το βίντεο με Μπαλτάκο ζητά η εισαγγελία

Λ.Κανέλλη για το “τσόγλαν- μπόι” στον Τσίπρα: Και λίγα είπα!

Κανέλλη: Τσογλάν boy ο Τσίπρας, “γελωτοποιός” του ο Κασιδιάρης!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε