Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Κασιδιάρης: Είστε καραγκιόζηδες έχετε κάνει θέατρο την Προανακριτική

Κασιδιάρης: Είστε καραγκιόζηδες έχετε κάνει θέατρο την Προανακριτική

Την οργή του Ηλία Κασιδιάρη και στην συνέχεια την αποχώρησή του από την Προανακριτική προκάλεσε η έντονη αντιπαράθεση βουλευτών της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ για άλλα θέματα εκτός του αντικειμένου της προανακριτικής, Μεγάλη ήταν και η επιμονή της Ζωής Κωνσταντοπούλου να κληθούν και άλλοι μάρτυρες στην επιτροπή που εξετάζει τυχόν εμπλοκή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

“Εχετε μετατρέψει την επιτροπή σε θέατρό. Είστε καραγκιόζηδες”, είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Η κα Κωνταντοπούλου επέμενε να κληθούν στην επιτροπή συμπληρωματικά μάρτυρες όπως ο επικεφαλής της Αρχής για την καταπολέμηση του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος κ. Νικολούδη.

Μάταια κάποιοι προσπαθούσαν να της εξηγήσουν ότι ο κατάλογος μαρτύρων είναι ήδη πολύ μεγάλος και ότι η Επιτροπή πρέπει να έχει παραδώσει το πόρισμά της στις 28 Μαρτίου.

Νωρίτερα με υπόμνημα που κατέθεσε στην Προανακριτική ο επιχειρηματίας Σάμπι Μιονί, απάντησε για την εμπλοκή του ονόματος του στη λίστα Λαγκάρντ και ειδικότερα τη συμμετοχή του στο αμοιβαίο κεφάλαιο των 550 εκατ. δολαρίων, δηλώνοντας πως δεν υπάρχει κάτι μη σύννομο.

Ο επιχειρηματίας από το Τελ Αβίβ χαρακτηρίζει τη Μαρία Παντελή «απλή υπάλληλο» και όχι διαχειρίστρια του επίμαχου λογαριασμού, ενώ δηλώνει κατηγορηματικά πως δεν γνωρίζει τη Μαργαρίτα Παπανδρέου, το όνομα της οποίας δημοσιεύματα έφεραν να σχετίζεται με το εν λόγω αμοιβαίο κεφάλαιο.

Ο κ. Μιωνής όμως αφήνει αιχμές κατά Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλου αλλά και κατά δημοσιογράφων. Κάνει λόγο για αμέτρητα ψέμματα που έχουν γραφτεί στον Τύπο για εκείνον και τους συνεργάτες του και χαρακτηρίζει άδικο και θλιβερό πως η επιτυχία δυο Ελλήνων στο εξωτερικό, αντί να αντιμετωπίζεται με περηφάνια αντιμετωπίζεται με φθόνο, κακεντρέχεια και διάθεση διαστρέβλωσης της πραγματικότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σάμπι Μιωνής: ΜΜΕ, κόμματα και ακροδεξιοί με στοχοποίησαν επειδή είμαι εβραίος

Αυτό είναι το Top 49 της λίστας Λαγκάρντ – Καλούνται σε πέντε μέρες για εξηγήσεις στο ΣΔΟΕ

Τα 49 ονόματα των μεγαλύτερων καταθετών που ψάχνει το ΣΔΟΕ για τη λίστα Λαγκάρντ

Κραυγή αγωνίας της Προανακριτικής: Στελεχώστε το ΣΔΟΕ γιατί πόρισμα δεν θα βγει

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε