Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Κεδίκογλου: Οι “Κασσάνδρες” της Κουμουνδούρου μοιράζουν μιζέρια

Κεδίκογλου: Οι “Κασσάνδρες” της Κουμουνδούρου μοιράζουν μιζέρια

Για “φθηνό λαϊκισμό” κατηγόρησε ο Σίμος Κεδίκογλου τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή δήλωση του Πάνου Σκουρλέτη που καλούσε την κυβέρνηση να ζητήσει τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, απαντώντας στον Πάνο Σκουρλέτη για το θέμα του χρέους, κάνει λόγο για “Κασσάνδρες” της Κουμουνδούρου που ξαναβγήκαν από το ντουλάπι τους και μοιράζουν μιζέρια και φθηνό λαϊκισμό.

“Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει ποιο από τα δύο κόμματα θα κάνει διαπραγμάτευση; Αυτό του κ. Λαφαζάνη ή εκείνο του κ. Τσίπρα;”, πρόσθεσε.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ είχε δηλώσει πως “το πλεόνασμα επικοινωνιακής πολιτικής εκ μέρους της κυβέρνησης δεν μπορεί να καλύψει τα πραγματικά αδιέξοδα της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας καθώς και την αποτυχία του μνημονικού προγράμματος που αυτή υπηρετεί χωρίς δισταγμό”.

Είχε επίσης καταγγείλει ότι η κυβέρνηση τηρεί στάση υποταγής “σε μια κρίσιμη οριακή στιγμή που θα έπρεπε να τεθεί με αποφασιστικότητα το ζήτημα της διαγραφής του μεγαλύτερου μέρους του χρέους έτσι ώστε να καταστεί βιώσιμο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σκουρλέτης: Η κυβέρνηση Σαμαρά καλύπτει πλούσιους και φοροφυγάδες

Επίθεση Σκουρλέτη στην κυβέρνηση για Φαρμακονήσι: Πλεόνασμα αναισθησίας…

 

Κεδίκογλου: Ο Λαφαζάνης είναι ΣΥΡΙΖΑ ή αρχηγός ενός άλλου κόμματος εντός ΣΥΡΙΖΑ;

Κεδίκογλου για Τσίπρα: Όπου σταθεί δυσφημεί την πατρίδα του

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε