Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

Κοινό «μέτωπο» Τσίπρα – Κουβέλη κατά Χρυσής Αυγής: Ζητούν σύσκεψη πολιτικών αρχηγών

Κοινό «μέτωπο» Τσίπρα – Κουβέλη κατά Χρυσής Αυγής: Ζητούν σύσκεψη πολιτικών αρχηγών

Την ώρα που ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς ζητά ενότητα κατά του φασισμού, Αλέξης Τσίπρας και Φώτης Κουβέλης ενώνουν τις δυνάμεις τους και ζητούν συνάντηση των πολιτικών αρχηγών για τις τελευταίες εξελίξεις.

Τη Δευτέρα, μάλιστα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ θα επισκεφθούν τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια για να του θέσουν τις ανησυχίες τους για τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία για τη θεωρία των δυο άκρων, στην οποία η Συγγρού επιμένει και ζητά να ψηφιστεί νέος αντιρατσιστικός νόμος.

«Την Δευτέρα το μεσημέρι θα συναντήσω τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και θα ζητήσω να συγκληθεί το Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών προκειμένου εκεί να αντιμετωπιστεί αυτού του πολιτικού μετώπου των δυνάμεων του δημοκρατικού τόξου.

Η εφαρμογή του νόμου, η ψήφιση του αντιρατσιστικού νόμου, του νόμου που ματαίωσαν κύκλοι της ΝΔ και η εξάρθρωση των παρακρατικών μηχανισμών της Χρυσής Αυγής πρέπει άμεσα να υπάρξουν», τόνισε ο Φώτης Κουβέλης μιλώντας στην κεντρική επιτροπή της ΔΗΜΑΡ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι έγινε μια ώρα πριν το φονικό: η άρση απορρήτου θα ξετυλίξει το κουβάρι της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα – Με ποιους και πότε μίλησε ο Γ. Ρουπακιάς

Σαμαράς: Ενωθείτε στη μάχη κατά του ναζισμού

Δένδιας: Εκτός Σώματος, όποιος αστυνομικός υποστηρίξει τη Χρυσή Αυγή

Τσίπρας: “Η πολιτική λιτότητας ενισχύει τη Χρυσή Αυγή” – Βολές κατά Δένδια

σίπρας: Το φίδι βγήκε από το αυγό του και μας απειλεί όλους

Τζήμερος: Πιο επικίνδυνος από τη Χρυσή Αυγή, ο ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε