Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Κομισιόν για τρόικα: Θα γίνει η συνάντηση στο Παρίσι αλλά η αξιολόγηση θα γίνει στην Αθήνα!

Κομισιόν για τρόικα: Θα γίνει η συνάντηση στο Παρίσι αλλά η αξιολόγηση θα γίνει στην Αθήνα!

Ξεκάθαρος ήταν με νεα δήλωσή του ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Αντουάν Κολομπανί για το που θα γίνει η αξιολόγηση, του ελληνικού προγράμματος από την τρόικα, στην Αθήνα ή στο Παρίσι.

Αρχικά, ο κ. Κολομπανί εμφανίστηκε να μην γνωρίζει καν για την συνάντηση της τρόικας με την ελληνική αντιπροσωπεία στο Παρίσι και επέμεινε ότι η συνάντηση θα γίνει στην Αθήνα.

Με νεα δήλωσή του ο κ. Κολομπανί είπε ότι ναι μεν θα γίνει συνάντηση στο Παρίσι, αλλά αυτή θα είναι προπαρασκευαστική.

«Μια προπαρασκευαστική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι στις αρχές Σεπτεμβρίου μεταξύ των ελληνικών αρχών και των επικεφαλής των αποστολών για την Ελλάδα στην Κομισιόν, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ. Η συνάντηση θα υπηρετήσει την αναγνώριση των σημείων – κλειδιών που θα συζητηθούν κατά την επόμενη αξιολόγηση του οικονομικό προγράμματος προσαρμογής της Ελλάδας».

Ο κ. Κολομπανί πρόσθεσε ότι «όπως αναφέρεται στην τελευταία κοινή δήλωση του προσωπικού των ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ, η επόμενη αποστολή αξιολόγησης θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου. Η προπαρασκευαστική συνάντηση δεν υποκαθιστά την αποστολή πλήρους αξιολόγησης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κομισιόν: Ποιό Παρίσι; Ο έλεγχος από την τρόικα θα γίνει κανονικά στην Αθήνα! Άγνοια δήλωσε ο αρμόδιος για το ελληνικό πρόγραμμα

Το παρασκήνιο του… ραντεβού με την τρόικα στο Παρίσι

Απαξίωση για τις καθαρίστριες – Για λαϊκισμό κατηγορεί ο Άδωνις την Χ. Αλεξίου!

”Η κρίση οφείλεται στη συστηματική λεηλασία από συντηρητικούς και σοσιαλιστές”

10 μέτρα – φωτιά έρχονται με το πολυνομοσχέδιο

Τέρμα η “παρέλαση’ της τρόικας στην Αθήνα – Στο Παρίσι οι διαπραγματεύσεις πια! Δεκτό το αίτημα του Α. Σαμαρά από τη Λαγκάρντ

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε