Σάββατο, 27 Απρ.
21oC Αθήνα

Κωνσταντοπούλου καλεί Στουρνάρα για τρίτη φορά στη Βουλή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κωνσταντοπούλου καλεί Στουρνάρα για τρίτη φορά στη Βουλή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιμένει η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου και καλεί ξανά τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, σε Επιτροπή στη Βουλή σχετικά με το σχέδιο Συμφωνίας συμβιβασμού μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Siemens.

Για μία ακόμη φορά, λοιπόν, η Πρόεδρος της Βουλής, καλεί τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα στην Βουλή σε Επιτροπή!

Σύμφωνα με απόφασή της που αναρτήθηκε στην Κοινοβουλευτική Διαφάνεια, ο κ. Στουρνάρας καλείται την Τρίτη στις 14.00 το μεσημέρι,στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής – που είχε ανοίξει εκ νέου το φάκελο της siemens – προκειμένου με την ιδιότητα του πρώην Υπουργού Οικονομικών να ενημερώσει τα μέλη της επιτροπής σχετικά με το σχέδιο Συμφωνίας συμβιβασμού μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Siemens.

Υπενθυμίζεται ότι η κλήτευση Στουρνάρα και η αδυναμία του να παραστεί στις προηγούμενες συνεδριάσεις λόγω των αυξημένων υποχρεώσεών του από τις οικονομικό- πολιτικές εξελίξεις και τα καπιταλ κοντρολς, είχαν καταστήσει τον κεντρικό τραπεζίτη «κόκκινο πανί» για την Πρόεδρο της Βουλής που αρνούνταν να κατανοήσει την θέση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος με αποτέλεσμα να επιμένει σε αλλεπάλληλες προσκλήσεις του στη Βουλή παρά τις ενστάσεις των κομματων της αντιπολίτευσης αλλά ακόμη και του κ.ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

Πάντως το κλίμα που υπάρχει είναι ότι η πλειοψηφία των κομμάτων της αντιπολίτευσης, δεν θα παραστούν σε μία συνεδρίαση εν μέσω – έστω και άτυπης ακόμη προεκλολγικής περιόδου- που δεν πρόκειται να παράγει κανένα κοινοβουλευτικό αποτελέσμα στην παρούσα Βουλή.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε