Τρίτη, 21 Μαΐ
21oC Αθήνα

Κουβέλης: Ο Παπανδρέου δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για προσχώρηση τη ΔΗΜΑΡ

Κουβέλης: Ο Παπανδρέου δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για προσχώρηση τη ΔΗΜΑΡ

“Η συνάντηση δεν έχει τίποτα από κάτω” είπε ο Φώτης Κουβέλης αναφερόμενος στην κοινή εμφάνιση με τον Γιώργο Παπανδρέου στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Κοππά την ερχόμενη Δευτέρα.

“Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για προσχώρηση στη ΔΗΜΑΡ” ξεκαθάρισε ο Φώτης Κουβέλης μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Όπως είπε, αυτή η συνάντηση “δεν έχει τίποτα από κάτω” πρόσθεσε ωστόσο οτι “καταγράφεται μια εικόνα” όταν επιλέγει ο κ. Παπανδρέου να έρθει να παρουσιάσει ένα βιβλίο, πρώην συνεργάτιδάς του.

Είπε επίσης οτι είναι ζητούμενο να συγκροτηθεί η Κεντροαριστερά, που θα έχει συγκεκριμένη παρουσία στην ασκούμενη κυβερνητική πολιτική. Συμπλήρωσε πως “η χώρα μπαίνει σε ένα δρόμο κυβερνήσεων συνεργασίας που θα πρέπει να είναι προοδευτικές, να στηρίζονται σε συγκεκριμένη κυβερνητική βάση και που θα πρέπει να εξασφαλίζουν φερεγγυότητα ότι τα όσα συμφωνούνται θα τηρούνται”.

“Δεν προσωποποιώ την πολιτική μου, ούτε με Σαμαρά, ούτε με Βενιζέλο, ούτε με Τσίπρα. Το ζητούμενο για εμάς είναι το περιεχόμενο της πολιτικής” τόνισε. 

Διαβάστε

Ο Γιώργος Παπανδρέου πριονίζει την Ελιά; – Στα κάγκελα το ΠΑΣΟΚ με τον πρώην πρωθυπουργό

Έξαλλοι στο ΠΑΣΟΚ με Παπανδρέου – Ποιοι τον κατηγορούν πως υπονομεύει την Ελιά

Επανεμφάνιση Παπανδρέου – Στηρίζει Κουβέλη;

Μπράβο από τη ΔΗΜΑΡ για το πλεόνασμα, αλλά…

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε