Πολιτική

Κουβέλης: “Θα επιμείνω να καταψηφιστούν τα εργασιακά”

Αμετακίνητος στη θέση του κόμματός του για μη ψήφιση των εργασιακών μέτρων, δηλώνει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης.

Την τρόικα και τους τελευταίους χειρισμούς του πρωθυπουργού δείχνει ως υπεύθυνους για το πολιτικό αδιέξοδο ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, σε συνέντευξή του στο Εθνος της Κυριακής.

Ο κ. Κουβέλης εμφανίζεται αμετακίνητος στη θέση του κόμματός του για τη μη ψήφιση των εργασικών και τάσσεται υπέρ των δημοσιονομικών μέτρων, συναισθανόμενος, όπως τονίζει, την ευθύνη του κόμματός του γι αυτά, αλλά αφήνει ανοιχτό ακόμη και το θέμα ψήφισης του προϋπολογισμού. «Εξετάζουμε τον προϋπολογισμό και θα αποφασίσουμε για την τελική μας στάση όταν αυτός θα έρθει στη Βουλή» σημειώνει.

Τέλος, επισημαίνει πως δεν επιθυμεί να «ρωγματωθεί η σχέση της ΔΗΜΑΡ με τον κυβερνητικό συνασπισμό με ό,τι συνεπάγεται θετικά για τον κοινό στόχο» και πως αντίστοιχο θα πρέπει να είναι και το μέλημα του πρωθυπουργού.

Διαβάστε
ΔΗΜΑΡ: “Ναι” στον προϋπολογισμό αν δεσμευτεί ο Στουρνάρας για ισοδύναμα μέτρα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης σε Ακρίτα: Προετοιμαστείτε να έρθετε στο δικαστήριο για τις ανυπόστατες κατηγορίες που εκστομίζετε
«Η ανάρτηση σας θα μείνει στην νεότερη ελληνική Ιστορία ως μνημείο κυνισμού, αυταρχισμού και κυβερνητικής αυθαιρεσίας», απαντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Άδωνις Γεωργιάδης και Έλενα Ακρίτα 7
Ποινικές κι αστικές συνέπειες για τους δράστες επιθέσεων στα Πανεπιστήμια - Κυρώσεις και στα Ιδρύματα που δεν συμμορφώνονται με τον νόμο
Μέσα στις επόμενες ημέρες οι προτάσεις του υπουργείου Παιδείας για την ασφάλεια στα Πανεπιστήμια. «Οδηγός» τα μέτρα που εφαρμόστηκαν στα γήπεδα
Κυριάκος Μητσοτάκης 14
Μαρινάκης για την έκθεση για την Ελευθερία του Τύπου: Διασπορά fake news από τον ΣΥΡΙΖΑ
«Η Task Force για την Ασφάλεια των Δημοσιογράφων είναι ολοκληρωμένος θεσμός με μηχανισμό πολιτικής διαβούλευσης, συμμετοχή επαγγελματικών ενώσεων, αστυνομίας, δικαστικών λειτουργών και δημοσιογράφων»
Ο Παύλος Μαρινάκης