Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών

Η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών

Μια ημέρα μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού ο οποίος περιέγραψε τον οδικό χάρτη για την χαλάρωση των μέτρων η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη ενημέρωσε τους πολιτικούς συντάκτες.

Η κα Πελώνη επανέλαβε ότι θα απαγορευθούν για το Πάσχα οι υπερτοπικές μετακινήσεις. 

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση η κυβερνητική εκπρόσωπος είπε ότι θα γίνονται έλεγχοι και κατά την διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας και στις εκκλησίες. 

Είπε ακόμα ότι γίνεται προσπάθεια για να προμηθευτούμε και άλλα self test και θα υπάρξουν ανακοινώσεις μετά την ακύρωση του τελευταίου διαγωνισμού. 

Νωρίτερα είχε πει ότι ο διαγωνισμός για την επιπλέον προμήθεια self test ματαιώθηκε χθες λόγω ζητημάτων που προέκυψαν αναφορικά με την έγκαιρη και προσήκουσα παράδοση, σε συνδυασμό με τις αυξημένες ανάγκες που προέκυψαν από τη χθεσινή εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας. Τόνισε ακόμα ότι η κυβέρνηση προχωρά σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη διασφάλιση επαρκούς ποσότητας το αμέσως επόμενο διάστημα με σημαντικό δημοσιονομικό όφελος.

Η κα Πελώνη είπε ακόμα ότι έχει καταρτιστεί επιχειρησιακό σχέδιο ενόψει της εξόδου του Πάσχα έτσι ώστε να αποτραπούν όσοι προσπαθήσουν να αλλάξουν νομό. 

Δείτε όλη την ενημέρωση

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις