Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Μαρίλια Χαριδήμου: Ποια είναι η πρωταγωνίστρια της “πρώτης φοράς” (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Μαρίλια Χαριδήμου: Ποια είναι η πρωταγωνίστρια της “πρώτης φοράς” (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Ένα κορίτσι, 22 ετών, από την Λεμεσό της Κύπρου, ηθοποιός και τραγουδίστρια swing. Ο λόγος για την Μαρίλια Χαριδήμου, η οποία πρωταγωνιστεί στο προεκλογικό σποτ του Ποταμιού για τις Ευρωεκλογές, “Η πρώτη φορά”, που προκάλεσε σάλο αντιδράσεων.

Απόφοιτη της δραματικής σχολής του Γιώργου Θεοδοσιάδη, η 22χρονη Μαρίλια έχει συμμετάσχει σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις, έχει τραγουδήσει σε μουσικές σκηνές και έχει παίξει σε βίντεο κλιπ, αλλά έγινε γνωστή μέσα από το προεκλογικό σποτ του Ποταμιού, που χαρακτηρίστηκε σεξιστικό από ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ αλλά και τον Περικλή Βαλλιάνο, υποψήφιο ευρωβουλευτή του Ποταμιού.

Η Μαρίλια Χαριδήμου, πάντως, δεν βρίσκει το σποτάκι καθόλου σεξιστικό. “Τι σεξιστικό και αηδίες… Το σποτάκι είναι καθαρά χιουμοριστικό. Έτσι τουλάχιστον το εξέλαβα εγώ”, υποστηρίζει, σύμφωνα με τον Βηματοδότη.

Μάλιστα η νεαρή ηθοποιός αποκαλύπτει και το πού αλλά και το πώς ακριβώς γυρίστηκε το σποτάκι του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη.

Το σποτάκι γυρίστηκε σε ένα σπίτι στα Εξάρχεια με σκηνοθέτη τον Πάνο Κοκκινόπουλο, παρουσία στελεχών του Σταύρου Θεοδωράκη, και το γύρισμα έγινε με μία κάμερα και διήρκεσε τέσσερις ώρες. “Στην αρχή μου είπαν να το πω στα κυπριακά, για να γελάσουμε και για να σπάσει ο πάγος. Και πράγματι το είπα σε άπταιστα κυπριακά”, προσθέτει.

Όσον αφορά την αμοιβή της, όπως λέει η ίδια όταν ρώτησε αν θα πληρωθεί για την εργασία που προσέφερε της απάντησαν το εξής: “Το ταμείο στο Ποτάμι είναι άδειο, σε καταγράψαμε ως… εθελόντρια”. Το εκπληκτικό είναι, όπως σημειώνει ο Βηματοδότης ότι η νεαρή ηθοποιός όχι απλώς δεν ψηφίζει Ποτάμι αφού έχει κυπριακή υποκοότητα και δεν ψηφίζει εδώ αλλά ούτε καν γνωρίζει το κόμμα.

Δείτε το προεκλογικό σποτ του Ποταμιού με την “Πρώτη φορά”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποτάμι: Και για τον Αλέξη θα είναι η πρώτη του φορά – ΒΙΝΤΕΟ

Ευρωεκλογές 2014: Το επίσημο σποτ του Ποταμιού (VIDEO)

Γ.Γ. Ισότητας για το σποτ του Ποταμιού: Η «Πρώτη Φορά» ας είναι και η τελευταία… – Τι αφιερώνει στον Σταύρο Θεοδωράκη

Ευρωεκλογές 2014: Κακός χαμός με τα σποτ του Ποταμιού – Καταλογίζουν σεξισμό στον Σταύρο Θεοδωράκη

“Φουρτούνα” στο Ποτάμι από το διαφημιστικό σποτ

Το διαφημιστικό σποτ του Ποταμιού ίδιο με εκείνο του Ομπάμα

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε