Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Μαύρη λίστα της ΝΔ με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που συμπαθούν την τρομοκρατία

Μαύρη λίστα της ΝΔ με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που συμπαθούν την τρομοκρατία

Λίστα με ονόματα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που συμπαθούν την τρομοκρατία έφτιαξε η ΝΔ και δημοσιεύεται ήδη σε εφημερίδα με ιθύνων νου την εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ, πρόκειται για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία είναι και σε υψηλές θέσεις στο κόμμα και προέρχονται  από τον λεγόμενο «δικαιωματικό» και «κινηματικό» χώρο.

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

– Νίκος Γιαννόπουλος: Είναι στο Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα και υπερασπίστηκε τον αρχιεκτελεστή της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα ως «αγωνιστή με ευγενή κίνητρα»

– Μάνια Μπαρσέφσκι: Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Στη δίκη της 17Ν υπερασπίστηκε τον Σάββα Ξηρό επιμένοντας ότι πρόκειται για «δίκη φρονημάτων».

– Δημήτρης Μπελαντής: Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Ανήκει στην Αριστερή Πλατφόρμα. Νομικός με ειδίκευση σε θέματα τρομοκρατίας και έχει συμμετάσχει σε εκδηλώσεις για την αποφυλάκιση των «πολιτικών κρατουμένων» Αλέκου Γιωτόπουλου και Δημήτρη Κουφοντίνα.

– Χριστόφορος Παπαδόπουλος: Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Στη δίκη της 17Ν ήταν μάρτυρας υπεράσπισης του Ηρακλή Κωστάρη, ισοβίτη για τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη.

– Πάνος Λάμπρου: Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Στη δίκη της 17Ν ήταν μάρτυρας υπεράσπισης του Ηρακλή Κωστάρη, ισοβίτη για τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη.

Επίσης οι: Μανώλης Σαρρής, Τίτος Καρίμαλης, Γιώργος Μαρκατσέλης και Δημήτρης Καρακώστας. Είχαν υπερασπιστεί τον  εκτελεστή της 17Ν Χριστόδουλο Ξηρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τατσόπουλος: Θα του κάνει like ο Τσίπρας ή block?

Νευριασμένος μετά τα εσωκομματικά πυρά ο Τατσόπουλος “παραδίδει” την παραίτησή του αλλά όχι την έδρα – Ο Τσίπρας τον κάλεσε για εξηγήσεις

Πολιτικός “πολεμος” μετά τη βόμβα Τατσόπουλου στον ΣΚΑΪ: Υπάρχουν στον ΣΥΡΙΖΑ άνθρωποι που βλέπουν με συμπάθεια τις ιδέες της 17Ν

Τατσόπουλος: “Βλέπει” νέο κόμμα με αρχηγό Ραχήλ Μακρή ή Ψωμιάδη – Τι απαντά μέσω twitter η Ρ. Μακρή

Διαμαντόπουλος για Τατσόπουλο: Μαλ…ας ή προβοκάτορας…
Ο Τατσόπουλος ξαναχτυπά και… δικαιολογεί στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν μάρτυρες υπεράσπισης στη δίκη της 17Ν

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε