Πολιτική

Μόλις έμαθα για τον Αδωνι είπα ευχαριστώ δεν θα πάρω

Ηταν από τα γεγονότα που προκάλεσαν αίσθηση την χθεσινή βραδιά του ανασχηματισμού. Η κα Σοφία Βούλτεψη λίγη ώρα μετά την υπουργοποίησή της παραιτήθηκε!

Σύμφωνα με την ίδια, όταν της ανακοινώθηκε ότι θα γινόταν υφυπουργός Υγείας, δεν γνώριζε ποιός θα είναι ο πολιτικός της προϊστάμενος. Λέει μάλιστα ότι το έμαθε από τα έκτακτα δελτία. Τότε ήταν που σήκωσε το τηλέφωνο και είπε στους συνεργάτες του πρωθυπουργού: “Ευχαριστώ πολύ, δεν θα πάρω…”.

Σημειώνεται ότι η κα Βούλτεψη με τον κ. Γεωργιάδη, είναι στην ίδια εκλογική περιφέρεια και η κα Βούλτε η εμφανίζεται χολωμένη γιατί εκείνη είναι πιο παραδοσιακό στέλεχος της ΝΔ από τον Αδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος προέρχεται από το ΛΑΟΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το… παγκόσμιο ρεκόρ της Ζέτας Μακρή! – Πολιτική

Παραιτήθηκε από υφυπουργός Υγείας πριν αναλάβει – Ποιά παίρνει τη θέση της – Πολιτική

Οι τέσσερις γυναίκες της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου – Πολιτική

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν πρόκειται να καταστήσω συνομιλητή μου κανέναν συκοφάντη - Κάποιοι νοσταλγούν τις κρεμάλες στο Σύνταγμα
«Ο συνασπισμός της τοξικότητας Κωνσταντοπούλου, Βελόπουλου, Κασσελάκη και Νατσιού δεν είναι κάτι νέο. Το έχουμε ξαναζήσει στις πάνω και κάτω πλατείες και την μοιραία διακυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου», τόνισε ο πρωθυπουργός
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ 48