Σάββατο, 18 Μαΐ
23oC Αθήνα

Μύλος στον Πειραιά! Καταγγελίες Μιχαλολιάκου για στήριξη της Χρυσής Αυγής στο Μώραλη και για “φουσκωτούς”

Μύλος στον Πειραιά! Καταγγελίες Μιχαλολιάκου για στήριξη της Χρυσής Αυγής στο Μώραλη και για “φουσκωτούς”

– Διαψεύδει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό Μιχαλολιάκου τα περί προπηλακισμών του απερχόμενου δημάρχου
– Ο Γιάννης Μώραλης μιλά επίσης για ψευδείς και κατασκευασμένες καταγγελίες από την πλευρά του κ. Μιχαλολιάκου
– Διαψεύδει ο πρώην δήμαρχος Πειραιά Στέλιος Λογοθέτης ότι ήταν στο εκλογικό κέντρο Μώραλη το βράδυ της Κυριακής των εκλογών
– “Η Χρυσή Αυγή είχε χαμηλά ποσοστά στον Πειραιά γιατί στήριξαν Μώραλη”, λέει ο Μιχαλολιάκος
– ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ
– Στις 14.00 Βασίλης Μιχαλολιάκος και Γιάννης Μώραλης μιλούν στο Νίκο Ευαγγελάτο

Μετά τις καταγγελίες για “φουσκωτούς” και απειλές, αλλά και για παραβιάσεις του εκλογικού νόμου από μέλη και στελέχη του συνδυασμού Μώραλη, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ προχώρησε ένα βήμα παραπέρα λέγοντας ότι τα περιορισμένα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά οφείλονται στο γεγονός ότι υπήρξε συνεργασία της οργάνωσης με τον συνδυασμό του αντιπάλου του.

Χθες ο Βασίλης Μιχαλολιάκος έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με το οποίο υποστηρίζει ότι αποδεικνύεται η δράση μελών και στελεχών του συνδυασμού Μώραλη, λέγοντας ότι “φουσκωτοί” παρουσία του Β. Μαρινάκη τον εμπόδισαν να μπει σε εκλογικό κέντρο της Καστέλας.

Ο Γιάννης Μώραλης μιλά για ψευδείς και κατασκευασμένες καταγγελίες από την πλευρά του κ. Μιχαλολιάκου και εξέφρασε την αποφασιστικότητά του να μην επιτρέψει χτυπήματα κάτω από τη ζώνη μέχρι την επόμενη Κυριακή που θα διεξαχθεί ο δεύτερος γύρος.

Όπως έκανε γνωστό ο κ. Μώραλης ζήτησε ραντεβού με τον επικεφαλής των δικαστικών αντιπροσώπων όλων των τμημάτων και τον επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ στον Πειραιά προκειμένου να ενημερωθεί για όλα αυτά που καταγγέλλει ο κ. ΜΙιχαλολιάκος.

Μάλιστα, ο κ. Μώραλης κατηγόρησε τον κ. Μιχαλολιάκο πως είναι εκπρόσωπος των Ρέιντζερ και των Κενταύρων και έκανε λόγο για προβοκάτσιες. Σημείωσε δε πως δεν πρόκειται να ξαναμπεί στη διαδικασία να σχολιάσει ψέματα, συκοφαντίες και άλλες κατασκευασμένες προβοκάτσιες, όπως είπε συγκεκριμένα.

Διαψεύσεις……

Ο κ. Παναγιώτης Κάσσης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Β. Μιχαλολιάκου, ανέβασε μια δήλωσή του στο Facebook όπου υποστηρίζει ότι στο λύκεο της οδού Τζαβέλλα δεν έγιναν τα πράγματα όπως τα παρουσιάζει ο Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Γράφει: «Επειδή κάποτε η αλήθεια πρέπει να αποκαλύπτεται, ιδιαίτερα μάλιστα όταν η αλήθεια βοηθάει στην αποκατάσταση της ηρεμίας και την αποφυγή της πόλωσης πρέπει να διευκρινιστούν κάποια πράγματα για τα γεγονότα τα οποία έλαβαν χώρα χθες το απόγευμα στο σχολικό συγκρότημα της οδού Τζαβέλλα στην Καστέλλα. Κανένα ιδιαίτερα ουσιαστικά συμβάν δεν έλαβε χώρα. Αυτά άλλωστε είμαι σε θέση να τα γνωρίζω απόλυτα, καθώς ήμουν ο πρώτος από τον συνδυασμό του κ. Μιχαλολιάκου, ο οποίος έφτασε στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα, κατόπιν τηλεφωνικής ειδοποιήσεως από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού. Πράγματι, λίγο πριν την άφιξη μου, είχε λάβει χώρα ένα λεκτικό επεισόδιο μεταξύ οπαδών του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» και μιας ομάδας οπαδών του συνδυασμού του κ. Μιχαλολιάκου, σχετικά με την μαγνητοσκόπηση από το κινητό τους των κινήσεων τους. Με την παρέμβαση μου και τη συνδρομή των υπευθύνων του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» αλλά και την ψύχραιμη αντιμετώπιση της εντάσεως που παρέμεινε λεκτική, από τους παρόντες αστυνομικούς, το όλο θέμα έληξε μέσα σε λίγα λεπτά και οι οπαδοί του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» αποχώρησαν από το χώρο προ της αφίξεως του κ. Δημάρχου ενώ κανείς από αυτούς δεν φόραγε μαύρες μπλούζες κλπ όπως αναφέρεται, αλλά άσπρες μπλούζες με τυπωμένο το λογότυπο «Πειραιάς Νικητής». Ο κ. Δήμαρχος κατέφθασε μετά τη λήξη του συμβάντος ενώ ήδη επικρατούσε ηρεμία».

Την ίδια ώρα, με δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρώην δήμαρχος Πειραιά Στέλιος Λογοθέτης διαψεύδει ότι ήταν παρών στο εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Πειραιά Ι. Μώραλη μετά την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων το βράδυ της Κυριακής 18 Μαΐου 2014.

Διαβάστε επίσης:

Ο B. Μιχαλολιάκος έδωσε βίντεο στη δημοσιότητα για τις καταγγελίες του – Μώραλης: Ο νυν δήμαρχος είναι εκπρόσωπος των Ρέιντζερ και των Κενταύρων

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε