Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Νέα επίθεση Παππά σε καναλάρχες: «Κοντομηνάς, Βαρδινογιάννης και Αλαφούζος στήνουν δελτία ειδήσεων»

Νέα επίθεση Παππά σε καναλάρχες: «Κοντομηνάς, Βαρδινογιάννης και Αλαφούζος στήνουν δελτία ειδήσεων»

– «Η μέθοδος της τρομοκράτησης και της πίεσης των δημόσιων λειτουργών που δοκιμάζουν κάποιοι με οικονομική επιφάνεια, αυτά δεν περνάνε»
– Επανέλαβε ότι ναι μεν οι 4 είναι οριστικοί υπερθεματιστές αλλά δεν σημαίνει ότι είναι και αδειούχοι
– Κόντρα με τον Φωτήλα και για το perouka_gate όταν ο βουλευτής του Ποταμιού του είπε να κρατήσει τις περούκες γιατί η κυβέρνησή του θα φύγει νύχτα
 ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΠΑΠΠΑ – ΦΩΤΗΛΑ

Νεα επίθεση εναντίον καναλαρχών εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Νίκος Παππάς απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του Ποταμιού, Ιάσωνα Φωτήλα.

Για την διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών ο κ. Παππάς είπε ότι έχουν γίνει αμέτρητες ενστάσεις και έχει εξαντληθεί το οπλοστάσιο των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό.

«Δεν έχει υπάρξει δημόσιος διαγωνισμός που να έχει τόσα επίπεδα ελέγχου. Λυπάμαι πολύ διότι υπάρχει το φαινόμενο του τεχνητού οφσάιντ. Εχετε βγεί μπροστά από την γραμμή άμυνας», είπε ο κ. Παππάς.

«Λυπάμαι, ειλικρινά, γιατί έχει πλημμυρίσει το Διαδίκτυο με ειρωνικά σχόλια για «βοσκοτόπια και γίδια», είπε ο κ. Παππάς και κατέθεσε στα πρακτικά δημοσίευμα της εφημερίδας Καθημερινή του 2014 που αποθέωνε την επένδυση στην Ιθάκη.

Ο κ. Παππάς εξαπέλυσε για ακόμα μια φορά επίθεση εναντίον καναλαρχών λέγοντας: «Η μέθοδος της τρομοκράτησης και της πίεσης των δημόσιων λειτουργών που δοκιμάζουν κάποιοι με οικονομική επιφάνεια, αυτά δεν περνάνε. Είναι ντροπή του Κοντομηνά, του Βαρδινογιάννη και του Αλαφούζου που στήνουν δελτία ειδήσεων. Όποιος θέλει κόντρα εδώ με την πολιτική ηγεσία. Διαγωνισμός με τέτοιο έλεγχο δεν έχει ξαναγίνει στο ελληνικό δημόσιο. Και αυτά που “βγάζουν μάτι” σε σχέση με την Τράπεζα Αττικής είναι τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ».

Ο κ. Παππάς επανέλαβε ότι ναι μεν είναι οριστικοί υπερθεματιστές το οποίο σημαίνει ότι όποιος κατέθεσε την υψηλότερη προσφορά δεν σημαίνει ότι είναι και αδειούχος. Μου κάνετε ερωτήσεις για το χαμηλό τίμημα και ενώ βγήκε ένα αστρονομικό ποσό αντί να βάλετε πλάτη ερχόμαστε εδώ για τον κοινοβουλευτικό έλεγχο και ακούμε εξυπνάδες. Αυτοί που δανείζονταν με αέρα αποκλείστηκαν απο τον διαγωνισμό και το ομολόγησαν μάλιστα και μέσα στην εξεταστική της Βουλής.

Η ερώτηση του βουλευτή του Ποταμιού, Ιάσωνα Φωτήλα μπορεί να ήταν για τις τηλεοπτικές άδειες και την διαδικασία προς το Νίκο Παππά αλλά οι τόνοι ανέβηκαν στην Βουλή, όταν σε μια αποστροφή του λόγου του ο Ιάσων Φωτήλας αναφέρθηκε στο perouka_gate.

«Τις περούκες μην τις πετάξετε. Θα τις χρειαστείτε όταν θα φεύγετε νύχτα», είπε ο Ιάσων Φωτήλας αναφερόμενος στο περιστατικό της Νέας Υόρκης. Ο Νίκος Παππάς εξερράγη απαντώντας: «Τις μεταμφιέσεις εσείς τις χρειαζόσαστε. Ντροπή επιτέλους».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε