Τρίτη, 18 Ιουν.
35oC Αθήνα

Νεράτζης σε Κωνσταντοπούλου: “Σου έλειψε ο Μαρκογιαννάκης και ήρθες να κάνεις σόου σε μένα;”

Νεράτζης σε Κωνσταντοπούλου: “Σου έλειψε ο Μαρκογιαννάκης και ήρθες να κάνεις σόου σε μένα;”

Καιρό είχαμε να δούμε το δίδυμο Νεράντζη Κωνσταντοπούλου εν δράση! Η συνύπαρξη τους στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας δε θα μπορούσε παρά, για άλλη μία φορά – να είναι εκρηκτική, τόσο που ο βουλευτής της Ν.Δ. και Πρόεδρος της εν λόγω Επιτροπής «ειρωνεύτηκε» τη συνάδελφο του από το ΣΥΡΙΖΑ πως… της έλειψε το σόου Προανακριτικής (βλέπε: Μαρκογιαννάκης κ.α.) που έχει μέρες να συνεδριάσει!

«Ήρθες τώρα να κάνεις σόου σε μένα ε;”, είπε με νόημα.

Το νέο επεισόδιο ξεκίνησε όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε κατάχρηση χρόνου στις ερωτήσεις – τοποθετήσεις προς τον Επικεφαλής του Συνηγόρου του Καταναλωτή, Ευάγγελο Ζερβέα. “Ολοκληρώστε κυρία συνάδελφε. Έχετε ξεπεράσει προ πολλού το χρόνο σας” την διέκοψε ο κ. Νεράντζης, και η κ. Κωνσταντοπούλου εξανέστη…

Και τι δεν άκουσαν τα μέλη της Επιτροπής! Μέχρι και παραινέσεις να τη φορολογήσει «όπως κάνει η κυβέρνηση στον ελληνικό λαό», ενώ θυμήθηκε και το σημείωμα που είχε δεχτεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνεδρίαση της εν λόγω Επιτροπής όταν εξέταζε τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για τη λίστα Λαγκάρντ.

Εκείνο που εξόργισε όμως τον Πρόεδρο ήταν όταν σε επιτακτικό ύφος του ζήτησε να… μη μιλάει!

“Τι λέτε κυρία μου; Στον Πρόεδρο της Επιτροπής θα πείτε να μη μιλάει; Από που αντλείτε αυτό το θράσος;” αντέδρασε έντονα ο Τ. Νεράντζης.

«Έχω δικαίωμα να σας το λέω γιατί είμαι μέλος της Επιτροπής”, απάντησε η κ. Κωνσταντοπούλου για να εισπράξει την κατηγορία ότι… της έλειψε ο Μαρκογιαννάκης και ήρθε στον Νεράντζη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ζωή Κωνσταντοπούλου στο ΣΚΑΪ: “Πρόσωπα από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στη λίστα Λαγκάρντ”

Γεωργιάδης για Κασιδιάρη: Γυαλίζει το μάτι του του παιδιού, δεν το λέω με κακία

ΣΥΡΙΖΑ για προανακριτική: Γελοίος ο Κασιδιάρης, προπαγάνδα Βενιζέλου

Μαρκογαννάκης για Κωνσταντοπούλου: Τι ήθος έχει αυτό το θηλυκό;

Τα ρεζιλίκια της Προανακριτικής – Απόλυτος ευτελισμός για τη Βουλή

Ο Βενιζέλος ζήτησε από τη Ζωή ραντεβού;

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε