Σάββατο, 15 Ιουν.
29oC Αθήνα

Νίκη Τζαβέλα κατά οικολόγων: “Εμποδίζουν τις επενδύσεις στην Ελλάδα”

Νίκη Τζαβέλα κατά οικολόγων: “Εμποδίζουν τις επενδύσεις στην Ελλάδα”

“Δυστυχώς οι πολιτικές ομάδες που κόπτονται για την ανεργία, είναι αυτές ακριβώς που εμποδίζουν αδικαιολόγητα και με ακραία παραλογική προσέγγιση, τις νέες επενδύσεις στην Ελλάδα και στην Ευρώπη γενικά” ήταν η τοποθέτηση στης Ελληνίδας ευρωβουλευτού Nίκης Tζαβέλα σε απάντηση των δηλώσεων της “πράσινης” Ρεμπέκα Xαρμς για την επένδυση χρυσού στη Χαλκιδική.

 O διάλογος διεξήχθη στη κοινή συνεδρίαση του Ελληνικού Υπουργικού Συμβουλίου και της διάσκεψης τψν Προέδρων των πολιτικών ομάδων του Kοινοβουλίου, στην οποία η NT εκπροσώπησε την Oμάδα Δημοκρατία και Ελευθερία της οποίας είναι Aντιπρόεδρος, ενώ η κα Xάρμς ως Συμπρόεδρος των Πρασίνων.

H πρόθεση των Οικολόγων-Πρασίνων να δράσουν κατά των εξορύξεων για υδρογονάνθρακες στο Ιόνιο, διεφάνη από τη δήλωση της Kας Ρεμπέκας Xάρμς – συμπροέδρου της Ομάδας των Πρασίνων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο – στη κοινή συνεδρίαση της σύσκεψης των Προέδρων των πολιτικών ομάδων του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

H απάντηση ήρθε από τις ίδιες τις τάξεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με την Ελληνίδα Αντιπρόεδρο της πολιτικής ομάδας Ελευθερίας και Δημοκρατίας κας Nίκης Tζαβέλα να επισημαίνει ότι “΄Oλες οι επενδύσεις στην Ελλάδα προϋποθέτουν περιβαλλοντικές μελέτες αυτό τηρείται εις το έπακρον. Τώρα αν γενικά εσείς δεν θέλετε νέες επενδύσεις, αυτό θα είναι εις βάρος της Ελλάδας, που κάνει τα πάντα για να επιτύχει ανάπτυξη και απασχόληση. Γι`αυτό, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, εξετάζοντας τη συμμόρφωση των εταιριών προς τους κανόνες και μετά να εκφέρουμε άποψη.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε