Τετάρτη, 8 Μαΐ
25oC Αθήνα

Ντόρα: Κακώς ο Στουρνάρας διέψευσε τη μείωση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης

Ντόρα: Κακώς ο Στουρνάρας διέψευσε τη μείωση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης

”Λάθος η φορολογική πολιτική της κυβέρνησης, αλλά μας την επέβαλε η τρόικα” δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη που επιτέθηκε κατά του Γ. Στουρνάρα για το πετρέλαιο θέρμανσης.

”Κακώς διέψευσε τη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο ο Γιάννης Στουρνάρας” τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη, σε συνέντευξη της στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Κάνω μάχη για το φόρο πετρελαίου. Ήμουν σίγουρη ότι δεν θα εισπραχθεί λόγω έλλειψης κατανάλωσης. Κακώς διέψευσε ο κ. Στουρνάρας ότι δεν θα μειωθεί ο φόρος

”Κάνω μάχη για το φόρο πετρελαίου. Ήμουν σίγουρη ότι δεν θα εισπραχθεί λόγω έλλειψης κατανάλωσης. Κακώς διέψευσε ο κ. Στουρνάρας ότι δεν θα μειωθεί ο φόρος. Η χώρα χρειάζεται πραγματική φορολογική επανάσταση, φόροι ανάλογα με τα εισοδήματα. Θα πιέσω για τη μείωση του φόρου στο πετρέλαιο με όλες μου τις δυνάμεις” δήλωσε με έμφαση η Ντόρα Μπακογιάννη.

Αμέσως μετά η Ντόρα χαρακτήρισε ως λανθασμένη τη φορολογική πολιτική της κυβέρνησης, δίνοντας όμως τη δικαιολογία πως ”μας έχει επιβληθεί γιατί οι ξένοι σου λένε δεν πλήρωνες φόρους”

Αμέσως μετά η Ντόρα χαρακτήρισε ως λανθασμένη τη φορολογική πολιτική της κυβέρνησης, δίνοντας όμως τη δικαιολογία πως ”μας έχει επιβληθεί γιατί οι ξένοι σου λένε δεν πλήρωνες φόρους”.
”Σίγουρα δεν αντέχει άλλο ο πολίτης. ΦΑΠ 2011, ΦΑΠ 2012 και χαράτσι, όπως και να το βάλει, και με δόσεις, και με κάρτα, όπως και να το βάλει, είναι στα όρια του. Αυτό έχει επιφέρει πραγματικά βίαιες αντιδράσεις, με τα γνωστά υποζύγια μισθωτούς και συνταξιούχους. Άνεργος νέος με 700 ευρώ έχει ακίνητο κληρονομιά και πρέπει να πληρώσει φόρους”.

Έκανα ερώτηση για τη σύμβαση για τα Λαχεία και δεν πήρα ποτέ απάντηση, και μετά ζήτησα την αντικατάστασή μου από την επιτροπή Οικονομικών για να μην προκαλέσω πρόβλημα. Οι βουλευτές δεν είναι πιόνια

Η Ντόρα Μπακογιάννη είπε επίσης πως ”είναι λάθος αυτή τη στιγμή η συζήτηση για νέο πακέτο βοήθειας εφόσον το υφιστάμενο πακέτο είναι σε ισχύ”, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα σχόλια που έκανε για τα λαχεία.
”Έκανα ερώτηση για τη σύμβαση για τα Λαχεία και δεν πήρα ποτέ απάντηση, και μετά ζήτησα την αντικατάστασή μου από την επιτροπή Οικονομικών για να μην προκαλέσω πρόβλημα. Οι βουλευτές δεν είναι πιόνια”.

Διαβάστε επίσης:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε