Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ο Κουβέλης κατά της διαθεσιμότητας των διοικητικών υπαλλήλων ΑΕΙ – ΤΕΙ

Ο Κουβέλης κατά της διαθεσιμότητας των διοικητικών υπαλλήλων ΑΕΙ – ΤΕΙ

«Ναι» στην κινητικότητα, «όχι» στις απολύσεις, είπε ο Φώτης Κουβέλης στους πρυτάνεις των πανεπιστημίων, με τους οποίους συναντήθηκε σήμερα για το θέμα της διαθεσιμότητας των διοικητικών υπαλλήλων των ιδρυμάτων.

Η κινητικότητα πρέπει να αποσυνδεθεί από τις απολύσεις «και να μη γίνουν αποδεκτές, όταν μάλιστα τα πανεπιστήμια λειτουργούν με κενά και ελλείψεις στο προσωπικό τους», δήλωσε ο Φώτης Κουβέλης στη συνάντησή του με τους πρυτάνεις, 

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, που συναντήθηκε σήμερα με αντιπροσωπεία του συντονιστικού οργάνου της Συνόδου των Πρυτάνεων, τόνισε ότι το κόμμα του στηρίζει το μέτρο της κινητικότητας, που αποβλέπει στην ορθολογική ανακατανομή του προσωπικού, από θέσεις που πλεονάζουν, σε θέσεις που ελλείπουν.

Στο πλευρό των πρυτανικών αρχών τάχθηκε ο Φώτης Κουβέλης, μιλώντας για κενά και όχι για υπαλλήλους που πλεονάζουν στα πανεπιστήμια.

Διεκρίνισε, όμως, ότι προϋπόθεση μιας τέτοιας κινητικότητας είναι να έχουν προηγηθεί εκθέσεις αξιολόγησης και σχέδια στελέχωσης των υπηρεσιών των πανεπιστημίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βγαίνουν σε διαθεσιμότητα 1655 διοικητικοί υπάλληλοι στα πανεπιστήμια

Διαθεσιμότητα σε ΑΕΙ – ΤΕΙ: Λευκή κόλλα από τους πρυτάνεις – Υπουργείο: Θέλετε δεν θέλετε θα βγουν σε διαθεσιμότητα 1.700!

Διαθεσιμότητα: Έτοιμη η λίστα με 13.600 υπαλλήλους – Παράταση για το δεύτερο “κύμα” θα ζητήσει ο Κ. Μητσοτάκης

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε