Τρίτη, 7 Μαΐ
21oC Αθήνα

O N. Δένδιας στο CNN: Στόχος να καθαριστεί η ΕΛ.ΑΣ από τη Χρυσή Αυγή

O N. Δένδιας στο CNN: Στόχος να καθαριστεί η ΕΛ.ΑΣ από τη Χρυσή Αυγή

Για τις καταιγιστικές εξελίξεις αναφορικά με τη Χρυσή Αυγή μίλησε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας στο CNN την οποία χαρακτήρισε εγκληματική οργάνωση και σημειώνοντας πως οι έρευνες.

Ο κ. Δένδιας ρωτήθηκε γιατί η κυβέρνηση αποφάσισε να δράσει μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και όχι νωρίτερα, για να απαντήσει πως μετά τη δολοφονία αυτή ήταν έτοιμη η κυβέρνηση να αποδείξει τη δράση της Χρυσής Αυγής και να συντάξει τη σχετική έκθεση. 

Σύμφωνα με τον κ. Δένδια, η εντολή του έλληνα πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά είναι οι έρευνες να προχωρήσουν όσο πιο μακριά γίνεται. 

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ο κ. Δένδιας αναφέρθηκε και στις δεκάδες συλλήψεις αστυνομικών για σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή, λέγοντας πως στόχος είναι να καθαρίσουν την Ελληνική Αστυνομία από τέτοια κρούσματα. 

Σύμφωνα με τη συνέντευξή του, η αιτία που η Χρυσή Αυγή από ένα κόμμα με χαμηλά ποσοστά είναι στη Βουλή και μάλιστα με υψηλά ποσοστά, είναι το γεγονός ο κόσμος στράφηκε σε αυτούς λόγω της οικονομικής κρίσης. 

Κατέληξε δε λέγοντας ο κ. Δένδιας πως ο νεοναζισμός είναι μη αποδεκτός στην Ελλάδα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Προφυλακιστέος κρίθηκε και ο Χρήστος Παππάς – Τον μεταφέρουν στη ΓΑΔΑ – Φώναζε: Η Χρυσή Αυγή δεν τελειώνει

Στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού Μιχαλολιάκος και Λαγός μαζί με τον Άκη – Πατέλης στις φυλακές Μαλανδρίνου μαζί με Ρουπακιά

Γιατί προφυλακίστηκε ο Ν. Μιχαλολιάκος – Οι αντιφάσεις με τον Πατέλη που τους οδήγησαν στις φυλακές

Η πορεία του προφυλακιστέου Γιάννη Λαγού στη Βούλη – Ποια θέματα τον απασχολούσαν

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε