Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ομολογία Μουζάλα: Είναι πλέον ανοιχτό το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από τη Συνθήκη Σένγκεν

Πηγή Eurokinissi
Πηγή Eurokinissi

– Ο Γιάννης Μουζάλας παραδέχτηκε δημοσίως το ενδεχόμενο Grexit από την συνθήκη Σένγκεν
– ”Γίνεται ορατό τέτοιο ενδεχόμενο, πίσω από το τραπέζι ακούγονται τέτοια πράγματα. Αυτό δεν μας κάνει λίγο ανήσυχους;” δήλωσε στο Mega ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής
– ”Τους πνίγεις τους πρόσφυγες στην θάλασσα; Είναι ποινικό αδίκημα”
– Βολές Μουζάλα στον Πάνο Καμμένο: Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας πρέπει να βοηθήσει περισσότερο
– Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις ο υπουργός συναντάται άμεσα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, την Φώφη Γεννηματά και τον Σταύρο Θεοδωράκη

Οι χειρότεροι φόβοι για αποβολή της Ελλάδας από τη συνθήκη Σένγκεν επιβεβαιώθηκαν πλήρως από τα πιο αρμόδια χείλη, δηλαδή του Γιάννη Μουζάλα.
”Γίνεται ορατό τέτοιο ενδεχόμενο εξόδου της χώρας μας από τη Συνθήκη Σένγκεν, πίσω από το τραπέζι ακούγονται τέτοια πράγματα” δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στο Mega.

Αμέσως μετά ο ίδιος πρόσθεσε πως ανησυχεί από τις απειλές των Ευρωπαίων.
‘Αυτό δεν μας κάνει λίγο ανήσυχους; Η Ευρώπη αντιμετωπίζει μια διάσπαση που ξεπερνά τα κόμματα, ανησυχώ για τις απειλές των Ευρωπαίων”.
Σε αυτό το σημείο επανέλαβε τις πρωτοφανείς δηλώσεις του Βέλγου υπουργού: Πρώτον να βγεί η Ελλάδα από τη Σένγκεν, δεύτερον στρατόπεδα για 400.000 άτομα και τρίτον να κάνουμε επαναπροώθηση στη θάλασσα των προσφύγων, μεταναστών. Και εκεί ο κύριος Μουζάλας αναρωτήθηκε: Τους πνίγεις, είναι ποινικό αδίκημα!

Μάλιστα αποκάλυψε πως εξαιτίας των ραγδαίων εξελίξεων θα συναντηθεί για να ενημερώσει τόσο τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο την Φώφη Γεννηματά και τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Ο Μουζάλας πάντως έριξε και ένα χοντρό καρφί προς τον Πάνο Καμμένο για τα hotspot στα νησιά.
Δεν ξέρω τι σας είπε ο κύριος Καμμένος. Το ΥΠΕΘΑ βοηθάει, πρέπει να βοηθήσει περισσότερο αν θέλετε την άποψή μου, όλοι πρέπει να βοηθήσουν περισσότερο”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε