Σάββατο, 18 Μαΐ
18oC Αθήνα

Οργή της κυβέρνησης για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που κατέθεσαν υπέρ του Σ. Ξηρού

Οργή της κυβέρνησης για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που κατέθεσαν υπέρ του Σ. Ξηρού

Ιδιαίτερα ενοχλημένοι είναι τόσο η Νέα Δημοκρατία, όσο και το ΠΑΣΟΚ με τους Τάσο Κουράκη και Βασιλική Κατριβάνου, οι οποίοι κατέθεσαν σήμερα ως μάρτυρες υπεράσπιστης του Σάββα Ξηρού.

Να ξεκαθαρίσει τη θέση του απέναντι σε όσους συμπαθούν την τρομοκρατία, καλεί τον Αλέξη Τσίπρα η Νέα Δημοκρατία.

“Κάθε πολίτης στην Πατρίδα μας, ακόμη και φυλακισμένος, έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει όσα προβλέπουν οι νόμοι. Είναι, όμως, παντελώς απαράδεκτο να εμφανίζονται στο πλευρό τρομοκράτη δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κουράκης και η κα Κατριβάνου.

Πάνω από όλα είναι ανεπίτρεπτο και προκλητικό το γεγονός ότι ο κ. Κουράκης, μιλώντας για δήθεν βασανιστήρια, ψεύδεται ασύστολα σε μια προσπάθεια να συκοφαντήσει τη χώρα μας.

Ο κ. Τσίπρας οφείλει επιτέλους να ξεκαθαρίσει τη θέση του απέναντι στους συμπαθούντες την τρομοκρατία και τους αδίστακτους συκοφάντες της χώρας”.
 
Μείζον πολιτικό ατόπημα χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ την κίνηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και ζητά από την ηγεσία του κόμματος να πάρει θέση στο θέμα.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ αναφέρεται: “Αποτελεί μείζον πολιτικό ατόπημα η κίνηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Τάσου Κουράκη και Βασιλικής Κατριβάνου να καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης του καταδικασθέντος για την υπόθεση της “17 Νοέμβρη” Σάββα Ξηρού, δίνοντας στην ουσία συγχωροχάρτι στα στυγερά εγκλήματα των τρομοκρατών.

Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να σφυρίζει αδιάφορα, δεν μπορεί υπό το βάρος της διατήρησης των εσωκομματικών ισορροπιών να σιωπά. Πρέπει να πάρει άμεσα ξεκάθαρη θέση”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στις 26/6 η απόφαση του δικαστηρίου για την κατ’ οίκον νοσηλεία του Σάββα Ξηρού

Μάρτυρες υπεράσπισης του Σάββα Ξηρού δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε