Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ουρλιαχτά Αρβανίτη στη Βουλή!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI

Φωνές και ουρλιαχτά στην αίθουσα της Ολομέλειας από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Μιχάλη Αρβανίτη, με αφορμή την άρνηση του υπουργού Δημόσιας Τάξης, Νίκου Δένδια να απαντά σε ερωτήσεις βουλευτών του συγκεκριμένου κόμματος.

Μάταια προσπαθούσε η αντιπρόεδρος της Βουλής, Μαρία Κόλλια Τσαρουχά να τον ηρεμήσει. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ήταν εκτός εαυτού και δε σταματούσε με τίποτα!

«Απευθύνομαι στον υπουργό Δικαιοσύνης και του λέω: είναι σύννομως ή έκνομως η συμπεριφορά του κυρίου Δένδια. Και ξέρετε τι απάντησε τηλεφωνικώς; Ότι είναι αναρμόδιος», άρχισε να φωνάζει ο βουλευτής, με την αντιπρόεδρο της Βουλής να του ζητά να μιλά «πιο ήρεμα κύριε Αρβανίτη. Κατεβάστε τον τόνο σας. Να είστε πιο ήπιος σας παρακαλώ».

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης έχει ανακοινώσει πως δε θα απαντά σε ερωτήσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής μέχρι να κριθεί η υπόθεση περί εγκληματικής οργάνωσης, για την οποία έχουν προφυλακιστεί ο αρχηγός του κόμματος και δυο βουλευτές του

«Παραβιάζετε το Σύνταγμα και δε μου δίνετε το χρόνο» συνέχισε να φωνάζει ο Μιχάλης Αρβανίτης, εγκαλώντας το προεδρείο γιατί δεν του έδωσε το χρόνο που ήθελε για να μιλήσει, παρότι μίλησε εκτός διαδικασίας. «Λυπούμε για σας παρότι σας εκτιμούσα» συνέχισε.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής επέμεινε να φωνάζει ακόμη κι όταν του «έκλεισαν» το μικρόφωνο.

«Δεν καταλαβαίνετε ότι έτσι χάνετε το δίκιο σας; Τι θέλετε να σας πω; Μη φωνάζετε στο προεδρείο! Θα αντιδράσετε ήπια και κόσμια μέσα στο Κοινοβούλιο. Δε φωνάζουν έτσι χωρίς λόγο», του είπε η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά και η απάντηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής ήταν: «Έτσι αγορεύω εγώ! Έτσι φωνάζω εγώ!».

«Δεν είναι δικαστήρια εδώ! Στα δικαστήρια, να φωνάζετε όσο θέλετε κι αν θέλετε με αυτό να επιβάλετε το λόγο σας και τη θέση σας», ανταπάντησε η αντιπρόεδρος της Βουλής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σκληρή κόντρα Παναγιώταρου – Χρυσοχοϊδη στη Βουλή για το τζαμί – Όταν ο χρυσαυγίτης βουλευτής θυμήθηκε τον… Κωνσταντίνο Κολοκοτρώνη

Όπως είπε και ο Κωνσταντίνος Κολοκοτρώνης: Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους

Μασώνοι κατά τον Η. Κασιδιάρη οι Ιεράρχες που χτυπούν τη Χρυσή Αυγή

Υπέρ της άρσης ασυλίας Κουκούτση και Κασιδιάρη και κατά για Γεωργιάδη ψήφισε η Βουλή

Αγοραίες εκφράσεις στη Βουλή από βουλευτή της Χρυσής Αυγής

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε