Παρασκευή, 17 Μαΐ
20oC Αθήνα

ΠΑΣΟΚ: Το παρασκήνιο του διπλού εορτασμού της 3ης Σεπτεμβρίου – Παρών ο Βενιζέλος στην εκδήλωση του Γ. Παπανδρέου

ΠΑΣΟΚ: Το παρασκήνιο του διπλού εορτασμού της 3ης Σεπτεμβρίου – Παρών ο Βενιζέλος στην εκδήλωση του Γ. Παπανδρέου

Αμοιβαίες εξηγήσεις Βενιζέλου Παπανδρέου σε ηλεκτρονική επικοινωνία που έχουν οι δύο άνδρες από χθες το βράδυ. Ο Βενιζέλος θα παραστεί στην εκδήλωση του Ιδρύματος “Ανδρέας Παπανδρέου” μετά την απουσία Παπανδρέου από τις εκδηλώσεις στις 3 Σεπτεμβρίου. Mε ομιλία του θα χαιρετίσει τις εορταστικές εκδηλώσεις ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης. Ποιες σημαίνουσες προσωπικότητες έχουν προσκληθεί στις δύο εκδηλώσεις.

Στην κρισιμότερη καμπή της 40χρονης ιστορίας του εισέρχεται το προσεχές Φθινόπωρο το ΠΑΣΟΚ, που διεξάγει διμέτωπο αγώνα αφ ενός σε κυβερνητικό επίπεδο, αφ ετέρου στο στίβο του πολυδιασπασμένου χώρου της Κεντροαριστεράς.

Η ανησυχία και ο προβληματισμός επιτείνονται από τις διπλές, παράλληλες εκδηλώσεις εορτασμού της σημαντικής επετείου, αφ ης στιγμής το Ίδρυμα “Ανδρέας Παπανδρέου” απεφάσισε να πραγματοποιήσει έκθεση με τίτλο “Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή” την οποία θα εγκαινιάσει την προσεχή Δευτέρα με ομιλία του στις 7 και μισή το απόγευμα στο Ζάππειο ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου. Στον ίδιο χώρο, το απόγευμα της 3ης Σεπτεμβρίου η ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου θα κορυφώσει τις εορταστικές εκδηλώσεις.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως Ευάγγελος Βενιζέλος και Γιώργος Παπανδρέου αντήλλαξαν απόψεις για τις δύο εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου της 3ης Σεπτεμβρίου συμφωνώντας πως δεν είναι αντιθετικές, αλλά πρέπει να συμβάλλουν αμφότερες στην ανασύνθεση και ενοποίηση της Δημοκρατικής παράταξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κύριος Παπανδρέου εξήγησε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ πως δεν θα μπορέσει να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις του κόμματος στις 3 Σεπτεμβρίου, εξ αιτίας της ομιλίας για την οικονομική κρίση, που έχει προγραμματίσει στο Λονδίνο το ίδιο διάστημα.

Από την πλευρά του, ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα δώσει το παρόν στην εκδήλωση της 1ης Σεπτεμβρίου και θα απευθύνει χαιρετισμό στην ίδια εκδήλωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Αριστερός σωτήρας» ο Φώτης Κουβέλης, αναφέρει άρθρο γερμανικής εφημερίδας για τις ελληνικές προεδρικές εκλογές

Βενιζέλος: “Κανονικά την επόμενη εβδομάδα το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο”

Αναβλήθηκε η συνάντηση Δένδια με αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ

ΕΝΦΙΑ και “κόκκινα” δάνεια στο επίκεντρο των συσκέψεων του Βενιζέλου με στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε