Παρασκευή, 17 Μαΐ
22oC Αθήνα

Πάγκαλος: Αν με αναγκάσουν να καταθέσω για τον Άκη θα τον θάψω

Πάγκαλος: Αν με αναγκάσουν να καταθέσω για τον Άκη θα τον θάψω

– “Κανείς δεν μπορεί να αναγκάσει μάρτυρα υπερασπίσεως να προσέλθει. Μόνο βιαίως”
– Για τον Άκη Τσοχατζόπουλο είπε: Είχε και παράπονο και μου το είχε πει κατά καιρούς. “Ό,τι και να κάνω, είσαι εναντίον μου”, μου είχε πει
– Γιατί είπε για: φασίστες της Χρυσής Αυγής, τρελιάρες του ΣΥΡΙΖΑ και ψεκασμένους του Καμμένου

Και τι δεν είπε ο Θεόδωρος Πάγκαλος με αφορμή την έναρξη της δίκης του Άκη Τσοχατζόπουλου. Ο κ. Πάγκαλος είπε μιλώντας στο BHMA 99,5 ότι μόνο βιαίως θα πάει να καταθέσει στην δίκη αυτή.

“Αν εμένα με αναγκάσουν βιαίως να καταθέσω ως μάρτυρας υπεράσπισης του Άκη, θα τον θάψω”, είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Πάγκαλος καλείται από τον Ακη Τσοχατζόπουλο ως μέλος του ΚΥΣΕΑ. Ο κ. Τσοχατζόπουλος έχει καλέσει όλο το ΚΥΣΕΑ επι πρωθυπουργίας Κώστα Σημίτη.

“Με ενοχλεί”, είπε ο κ. Πάγκαλος, “ως συνταξιούχος δικηγόρος μιλώ, όταν οι εν ενεργεία δικηγόροι κάνουν φιγούρες, κινήσεις για το θεαθήναι. Αυτή η εξώδικος πρόσκληση που πήρα εγώ από τον κ. Κούγια που υπερασπίζεται τον Άκη Τσοχατζόπουλο, είναι εντελώς άνευ αντικειμένου. Κανείς δεν μπορεί να αναγκάσει μάρτυρα υπερασπίσεως να προσέλθει. Μάρτυρα κατηγορίας μπορεί ο εισαγγελέας να εισαγάγει βιαίως. Αν εμένα με αναγκάσουν βιαίως να καταθέσω ως μάρτυρας υπεράσπισης του Άκη, θα τον “θάψω”.

Αναφερόμενος στα εξοπλιστικά είπε: “Είναι πολύ εύκολο να πας σε αυτούς που θα στον πουλήσουν και να τους πεις “για να φέρω την εισήγηση αυτή, και να την προωθήσω δραστήρια, έχω ανάγκη από ορισμένα χρήματα”.

Για τον Άκη Τσοχατζόπουλο είπε επίσης: “Είχε και παράπονο και μου το είχε πει κατά καιρούς. “Ό,τι και να κάνω, είσαι εναντίον μου”, μου είχε πει.

Για την υποκρισία που υπάρχει είπε ότι ακόμα και τώρα υπάρχουν στελέχη μέσα στο ΠΑΣΟΚ, που είναι και βουλευτές εν ενεργεία, που κάθε φορά που εμφανιζόταν ο Τσοχατζόπουλος, τον υποστήριζαν.

“Αν οι επιλογές τους είχαν γίνει δεκτές από το ΠΑΣΟΚ, ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα είχε γίνει πρωθυπουργός της χώρας. Και δεν τολμώ να σκεφτώ τι θα είχε κάνει ως πρωθυπουργός της χώρας, σε ποια θέση θα ήταν το κόμμα, το πολιτικό σύστημα και η χώρα γενικότερα”.

Ο κ.Πάγκαλος χαρακτήρισε αδέξιο τον χειρισμό στην υπόθεση Κικίλια.

“Θεωρώ ότι δεν έπρεπε να ζητήσει ο κ. Βρούτσης την παραίτηση Κικίλια. Έπρεπε να πάει τον πρωθυπουργό να πει ότι έχει πρόβλημα με τον Κικίλια. Ο πρωθυπουργός βέβαια κρίνεται. Όταν ο λαός είναι σοβαρός και δεν ψηφίζει φασίστες της Χρυσής Αυγής, τρελιάρες του ΣΥΡΙΖΑ και ψεκασμένους του Καμμένου, κάνει τις επιλογές του, τιμωρεί και επιβραβεύει συμπεριφορές.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Άκης ΥΕΘΑ! Τότε που στις ασκήσεις σέρβιραν αστακό και υπήρχε σαμπάνια με τ΄ όνομά του!

Δίκη Άκη: Ποιους στρατιωτικούς και γιατί κάλεσε να καταθέσουν στο δικαστήριο

Άκης: Είμαι αθώος. Αποφυλακίστε την γυναίκα μου – Β. Σταμάτη: “Περιμένω να τελειώσει αυτή η περιπέτεια” – Φωτο μέσα από την αίθουσα του δικαστηρίου

Ακης απ’ τα παλιά! Η είσοδος στο δικαστήριο – Οι αγκαλιές και οι χαιρετισμοί – Η αμίλητη Βίκη Σταμάτη – Παρασκήνιο από τις πρώτες ώρες της δίκης

Επανεμφάνιση Βασιλάκου λίγες ώρες πριν από τη δίκη Τσοχατζόπουλου

Στην κατάμεστη αίθουσα του Εφετείου η οικογένεια Τσοχατζόπουλου – Αγέρωχος ο Ακης – Καταβεβλημένη η σύζυγός του Βίκη Σταμάτη

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε