Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

“Πανηγυρική επιβεβαίωση η επιστολή της EBU για τη ΝΕΡΙΤ”, σχολιάζει το Ποτάμι

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ανακοίνωση εξέδωσε το Ποτάμι, κάνοντας λόγο για πανηγυρική δικαίωση του κόμματος, αναφορικά με την επιστολή της EBU προς τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, σχετικά την τροπολογία στον ιδρυτικό νόμο της ΝΕΡΙΤ.

Η επιστολή της EBU προς τον πρωθυπουργό, η οποία δημοσιεύθηκε χθες, «επιβεβαιώνει πανηγυρικά την σφοδρή αντίδραση που είχαμε έγκαιρα εκφράσει στην τροπολογία στον ιδρυτικό νόμο της ΝΕΡΙΤ, με την οποία τα δύο συγκυβερνώντα κόμματα επανέφεραν τον ασφυκτικό έλεγχο στον ορισμό της διοίκησής της, όπως συνέβαινε και στο παρελθόν με την ΕΡΤ -όταν κυβερνούσαν αυτοδύναμα το καθένα ξεχωριστά», αναφέρει το Ποτάμι στην ανακοίνωσή του.

«Αν η κυβέρνηση ήθελε, όντως, βελτιωτικές αλλαγές, αυτές μπορούσαν να γίνουν μόνο με νηφάλιο διάλογο», συμπληρώνει το Ποτάμι και καταλήγει αναφέροντας:

«Η κυβέρνηση είναι ένοχη, τελευταία, και για πολλές άλλες επιλογές επιστροφής στο γνώριμο πελατειακό και κομματικοκεντρικό παρελθόν που μας οδήγησε στη μεγάλη κρίση, έχει τώρα μία και μόνο επιλογή για να αποφύγει το νέο ευρωπαϊκό ρεζιλίκι. Να επιστρέψει στις προηγούμενες επιταγές του νόμου».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΝΕΡΙΤ: Αρχίζει η δεύτερη φάση του διαγωνισμού για την πρόσληψη 59 δημοσιογράφων

Η ΝΕΡΙΤ απαντά για το Αρχείο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης

Σταύρος Θεοδωράκης: Η χώρα δεν μπορεί να σηκώσει χιλιάδες μετανάστες

Το “Ποτάμι” στα βράχια των Μετεώρων για… αναρρίχηση!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε