Πολιτική

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια δύο βουλευτές μέσα στη Βουλή – ΦΩΤΟ

Μετά τις πρωτοφανείς εκφράσεις που ακούστηκαν στη Βουλή, ήρθε και η στιγμή που δύο βουλευτές, ένας του ΣΥΡΙΖΑ και ένας του ΠΑΣΟΚ λίγο έλλειψε να πιαστούν στα χέρια.

Το σοβαρότατο επεισόδιο ξεκίνησε μετά την άγρια κόντρα ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Τότε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας προσπάθησε να ηρεμήσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος εκείνη τη στιγμή τσακωνόταν με το προεδρείο της Βουλής, προκειμένου να πάρει τον λόγο και να απαντήσει στον κ. Καμμένο.

Τότε παρενέβη ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος σε έντονο ύφος είπε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, “σταμάτα εσύ”.

Έξαλλος ο κ. Κωνσταντινέας είπε σε έντονο ύφος στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ: “εγώ σε σπούδασα στη Ρουμανία με ταδικά μου λεφτά ως Έλληνας φορολογούμενος.

Τότε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος του απάντησε: “θα σου κάνω αγωγή”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης σε Ακρίτα: Προετοιμαστείτε να έρθετε στο δικαστήριο για τις ανυπόστατες κατηγορίες που εκστομίζετε
«Η ανάρτηση σας θα μείνει στην νεότερη ελληνική Ιστορία ως μνημείο κυνισμού, αυταρχισμού και κυβερνητικής αυθαιρεσίας», απαντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Άδωνις Γεωργιάδης και Έλενα Ακρίτα 6
Ποινικές κι αστικές συνέπειες για τους δράστες επιθέσεων στα Πανεπιστήμια - Κυρώσεις και στα Ιδρύματα που δεν συμμορφώνονται με τον νόμο
Μέσα στις επόμενες ημέρες οι προτάσεις του υπουργείου Παιδείας για την ασφάλεια στα Πανεπιστήμια. «Οδηγός» τα μέτρα που εφαρμόστηκαν στα γήπεδα
Κυριάκος Μητσοτάκης 13
Μαρινάκης για την έκθεση για την Ελευθερία του Τύπου: Διασπορά fake news από τον ΣΥΡΙΖΑ
«Η Task Force για την Ασφάλεια των Δημοσιογράφων είναι ολοκληρωμένος θεσμός με μηχανισμό πολιτικής διαβούλευσης, συμμετοχή επαγγελματικών ενώσεων, αστυνομίας, δικαστικών λειτουργών και δημοσιογράφων»
Ο Παύλος Μαρινάκης