Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Παρέμβαση Βενιζέλου για εργασιακά και επίδομα γάμου

Παρέμβαση Βενιζέλου για εργασιακά και επίδομα γάμου

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επικοινώνησε ήδη τηλεφωνικά με τους υπουργούς Οικονομικών και Επικρατείας, σε μια προσπάθεια να παίξει συμβιβαστικό ρόλο ανάμεσα σε κυβέρνηση και ΔΗΜΑΡ.

Το ρόλο εγγυητή της κυβερνητικής σταθερότητας που πιστεύει πως κατέχει το ΠΑΣΟΚ επιστράτευσε για άλλη μια φορά ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Από τη Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται από την Πέμπτη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τηλεφώνησε τόσο στον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα και Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτη, σε μια προσπάθεια να βρεθεί μια μέση λύση για τα εργασιακά και να ξεπεραστούν οι αντιδράσεις της ΔΗΜΑΡ.

Ο Φώτης Κουβέλης επιμένει ότι το κόμμα του θα καταψηφίσει τα μέτρα αν η κυβέρνηση θα φέρει στη Βουλή ένα νομοσχέδιο. Το Μαξίμου όμως, όπως έχει διαμηνύσει ο Γιάννης Στουρνάρας, είναι αποφασισμένο να καταθέσει ένα νομοσχέδιο, τις διαρθρωτικές αλλαγές και τα εργασιακά και αν χρειαστεί να προχωρήσει χωρίς τη ΔΗΜΑΡ, με μοναδικό σύμμαχο το ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Βενιζέλος θα επιδιώξει να έχει τηλεφωνική επαφή και με τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά «για τα εργασιακά με αιχμή το επίδομα γάμου και την καθολικότητα της Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης», όπως αναφέρει ανακοίνωση της Ιπποκράτους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΑΡ: δεν θα πούμε “ναι” αν τα εργασιακά έρθουν σε ένα άρθρο

Τρεις μέρες διορία στην Ελλάδα – Αποφασισμένο το Μαξίμου να προχωρήσει και χωρίς τη ΔΗΜΑΡ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε