Πολιτική

Πιπιλή μαινόμενη! Να απολυθεί ο Μπαλασόπουλος ως κατάπτυστο παράδειγμα ρουσφετολογικής αναρρίχησης

Επίθεση στον Πρόεδρο της ΠΟΕ - ΟΤΑ, Θέμη Μπαλασόπουλο εξαπέλυσε η βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή. Η κα Πιπιλή μιλώντας στον alpha 989, είπε ότι ο πρώτος που πρέπει να απολυθεί είναι ο κ. Μπαλασόπουλος από τους κ. Μητσοτάκη και Μιχελάκη.

Είπε χαρακτηριστικά: “Μπήκε από το παράθυρο, ως εργάτης καθαριότητας, ως κολλητός του δημάρχου Γλυφάδας Θόδωρου Σπονδυλίδη το 1984 και με το σύνηθες ρουσφέτι μεταπήδησε αυτομάτως ως υπεύθυνος του περιοδικού του Δήμου Γλυφάδας και αναρριχήθηκε ως ΠΑΣΚΕ σε όλα τα κλιμάκια”, είπε η κα Πιπιλή.

Και συνέχισε: “Έφτασε σήμερα να υβρίζει απαξιωτικά από την γραφειάρα του τον κ. Καμίνη, που αν μη τι άλλο, ο κ. Καμίνης έχει μια επιστημονική καριέρα αδιαμφισβήτητη”.

Και κατέληξε: “Απαιτώ σεβασμό και την απόλυση του κ. Μπαλασόπουλου, ως κατάπτυστο παράδειγμα ρουσφετιού, οικογενειοκρατείας, δηλαδή όλων αυτών που κατέστρεψαν την τοπική αυτοδιοίκηση.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εισαγγελική παρέμβαση για την επίθεση κατά Καμίνη

Η στιγμή της επίθεσης στον Γιώργο Καμίνη – Πως φυγαδεύτηκε ο δήμαρχος Αθηναίων – «Να σταματήσει ο Μπαλασόπουλος να με στοχοποιεί»

Τα έργα και οι ημέρες του συνδικαλιστή Θ.Μπαλασόπουλου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυβερνητικές πηγές για Νίκο Ανδρουλάκη: Για ακόμη μία φορά επέλεξε την οδό της στείρας αντιπολίτευσης, χωρίς επιχειρήματα
Οι επικείμενες εκλογές το 2027 παραμένουν η επίσημη απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου στις συχνές αναφορές για άμεση αλλαγή κυβέρνησης, τονίζουν οι κυβερνητικές πηγές
Μέγαρο Μαξίμου 2
Κώστας Τσουκαλάς: Η Ελλάδα δεν πρέπει να βρίσκεται στην ουρά των εξελίξεων που επιβάλλει η εξωτερική πολιτική της ΝΔ
Ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε ότι οι δράσεις της Ελλάδας σε κρίσιμα ζητήματα διεθνούς διπλωματίας μοιάζουν να περιορίζονται, ενώ η Τουρκία προβάλλει ενισχυμένη
Κώστας Τσουκαλάς