Σάββατο, 18 Μαΐ
20oC Αθήνα

Πόλεμος ανακοινώσεων! – ΣΥΡΙΖΑ: Ποια είναι η θέση του κ. Σαμαρά για την FYROM σήμερα;

Πόλεμος ανακοινώσεων! – ΣΥΡΙΖΑ: Ποια είναι η θέση του κ. Σαμαρά για την FYROM σήμερα;

Ένας χαρτοπόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα. Η αρχή έγινε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος κάλεσε τον ίδιο τον πρωθυπουργό να απαντήσει αν πιστεύει τα ίδια που πίστευε για τα εθνικά θέματα όταν ήταν αρχηγός της Πολιτικής Άνοιξης. Ακολούθησε απάντηση της ΝΔ που είπε στον κ. Τσίπρα ότι αυτοεξευτελίζεται. Η απάντηση δεν άργησε και από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Μέσα στις υπόλοιπες απαντήσεις που χρωστάει η ΝΔ, περιμένουμε να μας δώσει και άλλη μία. Ποια είναι η θέση του κ. Σαμαρά για την FYROM σήμερα. Επιμένει άραγε στα όσα υποστήριζε επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη;», αναφέρει η τελευταία ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Νωρίτερα η ΝΔ τόνιζε σε ανακοίνωσή της: «Το δηλητηριώδες παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ με τα εθνικά θέματα πρέπει επιτέλους να τελειώνει. Οι ανοησίες του ΣΥΡΙΖΑ για δήθεν δηλώσεις του Πρωθυπουργού το 1989 στο Περιοδικό «Εποπτεία» έχουν διαψευστεί, εδώ και δεκαετίες, από το ίδιο το περιοδικό που τις δημοσίευσε, ως δικό τους λάθος.
Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος και οδηγεί, πολλές φορές, σε αυτοεξευτελισμό. Ας το προσέξει αυτό ο κ. Τσίπρας…».

Στην πρώτη του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό:

“…Ο κ. Σαμαράς οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι πρόεδρος της ΠΟΛ.ΑΝ., για να συνεχίζει να παίζει αδίστακτα εθνικιστικά παιχνίδια, αλλά είναι ακόμα Πρωθυπουργός της χώρας. Επίσης, ο κ. Σαμαράς οφείλει να δώσει εξηγήσεις για την άποψή του ότι «υπάρχει τουρκική μειονότητα στη Θράκη» όπως έχει αναφέρει παλαιότερα σε εκτενή συνέντευξή του στο περιοδικό ‘Εποπτεία. (Τεύχος 141, Ιανουάριος 1989).”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΝΔ σε Τσίπρα: Σταμάτα να αυτοεξευτελίζεσαι

ΣΥΡΙΖΑ σε Σαμαρά: Δεν είσαι πρόεδρος της ΠΟΛΑΝ για να παίζεις αδίστακτα εθνικιστικά παιχνίδια

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε