Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Πόλεμος κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για τον Σάββα Ξηρό – “Προκλητική η συμπάθεια στους τρομοκράτες”, “Θυμίζουν Β. Κορέα”

Πόλεμος κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για τον Σάββα Ξηρό – “Προκλητική η συμπάθεια στους τρομοκράτες”, “Θυμίζουν Β. Κορέα”

Νέος πόλεμος ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση έχει ξεσπάσει με αφορμή την ανακοίνωση του τμήματος δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία ζητείται η αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού για λόγους υγείας.

Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας που κάνει λόγο για “προκλητική συμπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ στους τρομοκράτες”, δεν έμεινε ασχολίαστη από την αξιωματική αντιπολίτευση π[ου τονίζει ότι οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης θυμίζουν Βόρεια Κορέα και ισλαμικές δικτατορίες. 

“Οι ανακοινώσεις της ΝΔ και του κυβερνητικού εκπροσώπου θυμίζουν καθεστώτα τύπου Βόρειας Κορέας ή ισλαμικών δικτατοριών και δεν αντιστοιχούν στην ανθρωπιστική διάσταση που εμπεριέχεται στις παραδόσεις του νομικού πολιτισμού κάθε σύγχρονης ευρωπαϊκής δημοκρατίας”, αναφέρει.

Και συμπληρώνει: “Θα περιμέναμε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και η ΝΔ να σχολιάσουν και τη σχετική απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σάλος! Την αποφυλάκιση του τρομοκράτη της 17 Νοέμβρη Σάββα Ξηρού ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ: Η συμπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ προς τους τρομοκράτες δεν κρύβεται

ΒΙΝΤΕΟ: Ο αρχιπράκτορας της CIA που μιλά ελληνικά! Δείτε τι λέει για τη 17Ν

Την Πέμπτη η απόφαση για την αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού

Αυτά ήταν τα όπλα της 17 Νοέμβρη

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε